Αρνείται τα πάντα ο πατέρας που φέρεται να βίαζε τα παιδιά του: Μου έστησαν πλεκτάνη


 Για πλεκτάνη που του έστησε η εν διάσταση σύζυγός του και μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών του, δηλώνει ο 38χρονος ο οποίος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες μετά την καταγγελία της 37χρονης μητέρας των παιδιών ότι τα είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Ο 38χρονος και σήμερα εμφανίστηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το πρωί, με τη συνήγορο υπεράσπισής του να αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος αρνείται οποιαδήποτε τέτοια πράξη εις βάρος των παιδιών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο αγόρι περιέγραψε στην κατάθεσή του ένα περιστατικό σεξουαλικής εκμετάλλευσής του από τον πατέρα του, ενώ το 7χρονο κοριτσάκι, φαίνεται να είχε πέσει επανειλημμένα θύμα των αρρωστημένων του ορέξεων. Και τα δύο παιδιά σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δήλωσαν ότι ήταν φοβισμένα κάθε φορά που συναντούσαν τον πατέρα τους που τους ζητούσε να περιεργάζονται είδη οπλισμού.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν την περασμένη Παρασκευή στη σύλληψη του 47χρονου, με αφορμή την καταγγελία της πρώην συζύγου του που έγινε στις 12 Δεκεμβρίου, οι οποίοι είδαν πως ο 38χρονος πατέρας ήταν κάτοχος έκνομων ευρημάτων, όπως αυτοσχέδιου όπλου, ενός μαχαιριού και ποσότητας χασίς στο σπίτι του.

Την ώρα πάντως που ο εισαγγελέας, άσκησε εις βάρος του δίωξη μεταξύ άλλων: για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατά συρροή άπαξ και κατ’ επανάληψη και απειλή εις βάρος των παιδιών κατά συρροή και κατ’ επανάληψη, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όπως είπε η συνήγορος υπεράσπισης του 37χρονου αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που πραγματοποιήθηκε στα παιδιά.

Πηγή: neakriti.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!