Αριάνα Ροκφέλερ: Διακοπές στην Ελλάδα για την χρυσή κληρονόμο – Οι φωτογραφίες από τη Μύκονο


Στην Ελλάδα έδωσαν θετική ψήφο για ακόμα ένα καλοκαίρι stars του εξωτερικού. Μύκονος, Πάρος, Σύρος και Ιόνια νησιά αποτέλεσαν πόλο έλξης για τραγουδιστές, ηθοποιούς, αθλητές, μοντέλα και influencers με διεθνή ακτινοβολία.

Η μοναδική ομορφιά της χώρας μας, σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, τα γαλαζοπράσινα νερά και τις ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις έκαναν τους stars να τιμήσουν τα νησιά μας και να κάνουν την καλύτερη διαφήμιση.

Τo νησί των ανέμων επέλεξε για φέτος και η Αριάνα Ροκφέλερ, η οποία επισκέπτεται την χώρα μας σχεδόν κάθε χρόνο, καθώς είναι ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς.

«Η συνύπαρξη Ιστορίας, πολιτισμού, τέχνης και ομορφιάς με μαγεύει. Η οικογένεια μου άλλωστε έχει και έναν ιδιαίτερο δεσμό με την Αθήνα, που δεν είναι ευρέως γνωστός. Τόσο ο καθαρισμός και η συντήρηση όσο και η καταγραφή των ευρημάτων στην Αρχαία Αγορά της Αθήνας πραγματοποιήθηκαν με χρήματα που κατέβαλε προπαππούς μου Ντάβισον Ροκφέλερ», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

H 40χρονη χρυσή κληρονόμος απολαμβάνει τη θάλασσα και τις βόλτες στο νησί παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα και οι φωτογράφοι έχουν απαθανατίσει τις εμφανίσεις της.

Η εγγονή του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ροκφέλερ απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε μια από τις εμφανίσεις της στα Ματογιάννια, ενώ έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη και ευδιάθετη. 

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: NDP

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!