Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έλειψε αρκετά από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες την φετινή σεζόν. Η ίδια στην τελευταία της συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», αναφέρθηκε στο… τηλεοπτικό της μέλλον!

«Βλέπω τον κόσμο στο δρόμο και μου λέει “Πότε θα ξαναβγεις;”… Δεν μετανιώνω για τίποτα που έχω κάνει στην καριέρα μου», ανέφερε αρχικά στον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Μάλιστα μίλησε για το στήριγμά της, που δεν είναι άλλος από το σύζυγό της, Μανώλη.  «Είμαστε μαζί 25 χρόνια. Ο ένας στηρίζει τον άλλον σε αυτή τη δουλειά. Ο Μανώλης με έχει παρακινήσει πολλές φορές να κάνω πράγματα που μπορεί και να τα φοβόμουν, αλλά μου λέει προχώρα και εγώ είμαι εδώ, είναι βράχος».

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η εξής πρότασή της για την τηλεόραση:

«Μου έχει λείψει αυτό το ζωντανό καθημερινό, η καλημέρα που έλεγα με τον κόσμο. Αν ήταν ματαιοδοξία θα είχα κάνει και πολλά άλλα πράγματα που μου έχουν προτείνει στην τηλεόραση. Συζητάμε διάφορα πράγματα, ό,τι γίνει για καλό θα γίνει πάντως. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αν συνεννοηθούμε, φαντάζομαι ότι θα με δείτε στην τηλεόραση το φθινόπωρο. Δεν μπορώ να είμαι κάθε μέρα. Θα είναι μία δύο φορές την εβδομάδα, θα δούμε».