Κάθε του συνέντευξη είναι γεμάτη «τίτλους», ατάκες που θα συζητηθούν και αποκαλύψεις. Κάνει την αυτοκριτική του αλλά και περνάει από κόσκινο τους αστέρες της εποχής! Ο Βασίλειος Κωστέτσος μίλησε στο Down Town Κύπρου για την προσωπική του ζωή, τις επιλογές του και το σεξ.

Ο Βασίλειος δεν πιστεύει στην τελειότητα και θεωρεί ότι η πληρότητα είναι ουτοπία. «Έχω κάνει τις επιλογές μου. Πλήρης δεν νιώθεις ποτέ. Αν εννοούμε το «πλήρης» με το να κάνεις οικογένεια, ok, αλλά για μένα δεν είναι αυτό. Από το να είχα έναν αποτυχημένο γάμο -που σίγουρα θα είχα, το 90% των ζευγαριών χωρίζει- προτιμώ να είμαι χωρίς παιδιά που θα μοιράζονται σε γιαγιάδες και παππούδες. Αυτό δεν το θέλω και δεν θα το επέλεγα. Ό,τι ήθελα στην προσωπική μου ζωή, το έζησα. Δεν υπάρχει, όμως, το “τέλειο”», δηλώνει στον Αλέξανδρο Πρίφτη.

Οι σχέσεις τον κουράζουν είναι οπαδός του έρωτα και του πάθους και δεν πιστεύει σε αυτό το συνδυασμό. «Έχω ζήσει συντροφικά. Ok, καλά ήταν, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Μου είναι κουραστικό το να τρώω στη μούρη κάθε μέρα έναν άνθρωπο. Η πολλή συντροφικότητα, κόβει από τον έρωτα και το πάθος. Από ένα σημείο και μετά το σεξ είναι σαν αιμομιξία πια, αφού με τον άλλον δεν είστε πλέον σύντροφοι, αλλά αδέλφια. Οπότε, καλό είναι να ανανεωνόμαστε…», εξηγεί.

Δηλώνει ρεαλιστής και αγαπά το φλερτ. Είναι όμως άπιστος; «Σίγουρα τα μάτια μου «παίζουν». Και σε σχέση να είμαι, το βλέμμα μου πετάει από εδώ κι από εκεί, αλλά για να κάνω κάτι άλλο, πρέπει να μου δώσουν το δικαίωμα. Από την άλλη, δεν θα απιστήσω για να εκδικηθώ, επειδή μπορεί να έκανες εσύ το ίδιο πρώτος, για παράδειγμα. Αφήνω τη σχέση να κυλήσει. Μακάρι να υπάρχει κάτι το οποίο είναι και διαρκεί για πάντα, αλλά δεν νομίζω… Δεν είμαι πια ρομαντικός», προσθέτει.

Τέλος, ο Βασίλειος Κωστέτσος αποκαλύπτει πως το σεξ δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή του μπορεί να ζήσει και χωρίς να έχει ενεργή σεξουαλική ζωή. Το ίδιο όμως δεν ισχύει για τα παγωτά. «Απείχα πολλές φορές και μεγάλες περιόδους από το σεξ. Δεν είναι τα πάντα το σεξ στη ζωή, δεν είναι μία «ανάγκη» για μένα. Το κάνω όταν μου βγάλει κάτι ο άλλος. Δεν είναι σαν το φαγητό, που αν δεν φας θα πεθάνεις. Μπορώ να ζήσω και χωρίς σεξ, αλλά όχι χωρίς παγωτό. Με το παγωτό, γίνομαι ευτυχισμένος», καταλήγει!