Σε υψόμετρο 1.300 μέτρων στην καρδιά του ελατοδάσους του Παρνασσού, το Elatos Resort & Health Club άνοιξε τις πόρτες του το 1996, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες του στο πιο όμορφο καταφύγιο διακοπών που ήρθε να βάλει τον πήχη ψηλά στον ελληνικό τουρισμό για ορεινούς προορισμούς.

Πρόκειται για 39 αυτόνομα ξύλινα σαλέ, διάσπαρτα στα εκατό στρέμματα του resort, απόλυτα εναρμονισμένα με τη φύση και φτιαγμένα εξολοκλήρου από φυσικά υλικά, πέτρα και φινλανδικό ξύλο. Στην ίδια φιλοσοφία είναι και το Club House, το κεντρικό κτήριο με την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, αλλά και το εντυπωσιακό bar και εστιατόριο με θέα που θυμίζει καρτ ποστάλ. Η ζεστή φιλοξενία, η οικεία ατμόσφαιρα και το φιλικό προσωπικό, είναι πρόθυμο να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία, τόσο της οικογένειας, όσο και των ζευγαριών που έρχονται για να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα.

Είτε χειμώνα είτε καλοκαίρι, το Elatos Resort & Health Club προσφέρει μια τεράστια γκάμα δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους στο ελατοδάσος του Παρνασσού!  Πεζοπορία, αναρρίχηση σε δέντρα και βράχους, mountain biking, τοξοβολία και flying fox, συλλογή μανιταριών και bushcraft είναι κάποιες μόνο από τις επιλογές για δραστηριότητες στη φύση που διοργανώνει το Resort με εξειδικευμένους συνεργάτες.

Για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τη περιοχή, αξίζει μια βόλτα στο υπέροχο χωριό της Αγόριανης και μια στάση στην ταβέρνα Γκρίζα Αρκούδα για πεντανόστιμα παϊδάκια και σπιτικό τσίπουρο. Η νυχτερινή ζωή του Παρνασσού είναι συγκεντρωμένη στη Αράχωβα που απέχει μόλις μισή ώρα από την Αγόριανη. Με λίγα λόγια, ο Παρνασσός καλύπτει μια μεγάλη γκάμα επισκεπτών και ικανοποιεί όλα τα γούστα. Επιστρέφοντας, όμως, στο Elatos, πέρα από τις δραστηριότητες που προανέφερα, φέτος διοργανώνεται για πρώτη φορά το Xterra-Elatos Sports Experience.

Το Elatos Resort & Health Club και η XTERRA Greece ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μια μοναδική αθλητική και ψυχαγωγική εμπειρία, η οποία πρόκειται να χαρίσει δυνατές στιγμές στην οικογένεια, την παρέα και όλους όσοι είναι λάτρεις της δράσης στην εξοχή. Ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα αθλητικό event που θα λάβει χώρα το τριήμερο 31 Μαΐου-2 Ιουνίου και  συνδυάζει διαμονή σε πολυτελή chalets ανάμεσα στα έλατα, απόδραση από την καθημερινότητα αλλά κυρίως άσκηση. «Ζήστε περισσότερα, γευτείτε τη φύση!» είναι το μότο του 1ου XTERRA – Elatos Sports Experience, μιας και μεγάλο μέρος της διαδρομής θα είναι off-road, ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης είναι σημαντικό, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως απευθύνεται μόνο σε υψηλού επιπέδου αθλητές. Μην αργείς. Ετοίμασε βαλίτσες και προετοιμάσου για ένα τριήμερο μέσα στη δράση!

Info

Elatos Resort & Health Club

Επτάλοφος – TK. 33057

Παρνασσός 

T. +30 22340 61162-3

info@elatosresort.gr