Ακόμα μια αποχώρηση είχαμε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM. Το concept της φωτογράφησης είχε τίτλο «η νύφη το σκασε». Τα κορίτσια φορώντας νυφικό με αθλητικά παπούτσια ώστε να μπορούν να… τρέξουν και μια ανθοδέσμη να αιωρείται προσπάθησαν να δώσουν το καλύτερο κλικ στον φωτογράφο.

Η δοκιμασία δεν είχε μεγάλη επιτυχία γιατί τα αυριανά top models δυσκολεύτηκαν με τη λήψη αλλά και με το συναίσθημα που έπρεπε να βγάλουν στο φακό.

Η καλύτερη τριάδα ήταν η Ειρήνη Στεργιανού, η Ειρήνη Ερμίδου και η Εβελίνα Σκίτσκο με την έκπληξη να γίνεται και να επιλέγουν δυο και όχι μια ως τις καλύτερες φωτογραφίες. Νικήτριες ήταν η Ειρήνη Στεργιανού και η Εβελίνα.

Υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν οι Μέγκι και η Ροζάνα. Από το παιχνίδι έφυγε η Μέγκι Ndrio, η «αρχηγός της τριάδες της φωτιάς» προκαλώντας αναταραχή στο παιχνίδι. Η Εύη και η Μικαέλα ξέσπασαν σε λιγμούς με το κλίμα ήταν πολύ φορτισμένο. «Είναι άδικο ρε φίλε», έλεγαν και οι δυο

«Δε στεναχωρήθηκα που έφυγε ούτε χάρηκα», είπε η Ροζάνα. «Ήταν λίγο απογοητευτικό που κράτησαν τη Ροζάνα και θέλησαν να με βγάλουν εκτός», ανέφερε η Μέγκι.

Οι συμπαίκτριες της κοιτούσαν την τριάδα αποστασιοποιημένες και άφωνες ενώ δεν έλειψαν και σχόλια όπως «καλέ έτσι δεν πενθούσα ούτε στην κηδεία της μάνας μου», «είναι διπρόσωπες δε θα πάω να τις χαιρετήσω», «εγώ θα πάω να πω συγχαρητήρια» και πολλά ακόμα.

Δείτε τη στιγμή της αποχώρησης και όλα όσα έγιναν ανάμεσα στις παίκτριες στο GNTM