Τον Δώρο Παναγίδη τον γνωρίσαμε για τα καλά στο Power of Love, μέσα από το οποίο έγινε ιδιαίτερα αγαπητός. Το fan club του στο Instagram ξεπερνά τις 150.000 άτομα χωρίς να συνυπολογίσουμε τους υπόλοιπους λογαριασμούς.

Ο εντυπωσιακός Κύπριος λοιπόν φαίνεται πως εξαργυρώνει σε «χρόνο dt» την αγάπη που κέρδισε από το τηλεοπτικό κοινό. Λίγους μήνες μετά την παρουσία του στο reality του ΣΚΑΪ, ο Δώρος Παναγίδης θα βρίσκεται στη νέα εκπομπή του Epsilon, που θα παρουσιάζει η Μαντώ Γαστεράτου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com την εκπομπή θα παρουσιάζει η Μαντώ με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, ενώ εκτός του Δώρου στην ομάδα θα βρίσκεται και η εντυπωσιακή Έλενα Κρεμλίδου.

Ο τίτλος της εκπομπής θα είναι Splash και αναμένεται να ξεκινήσει στις 2 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με την ώρα να μην έχει καθοριστεί μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη, με την έναρξη της να είναι στις 10:00 ή στις 11:00 το πρωί, με χρονική διάρκεια τέσσερις ώρες.

Σήμερα λοιπόν στο σταθμό έγινε το πρώτο meeting για την ομάδα της εκπομπής. Ο αρχισυντάκτης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, ενώ την γενική εποπτεία θα έχει ο Θέμης Μάλλης (Υπεύθυνος των Daytime Shows του Εpsilon TV) και η Φιλιώ Γιαννακοπούλου.