Το «La Banda», ένα πολλά υποσχόμενο μουσικό talent show έρχεται τη νέα σεζόν στο Epsilon. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει και τα νέα αγόρια που θέλουν να γίνουν το νέο boy band, και να κατακτήσουν το μουσικό στερέωμα, είναι ήδη εκατοντάδες.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, οι κριτές του «La Banda» οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι για να βρουν τα επόμενα αστέρια είναι οι Ελένη Φουρέιρα, Μιχάλης Κουϊνέλης, Θοδωρής Μαραντίνης. Με τους δυο πρώτους να έχουν ανακοινωθεί και από το σταθμό.

Ποια όμως θα είναι η παρουσιάστρια του «La Banda»;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, όπως σας είχαμε γράψει, το ρόλο της παρουσίασης αναλαμβάνει η Άννα Μαρία Βέλη.

Η παρουσιάστρια και γνωστή youtuber, μετά το τέλος του Circo, συνέχισε τη συνεργασία της με το Epsilon σε ένα διαφορετικό ρόλο, της κεντρικής παρουσιάστριας του talent show. Σύμφωνα με το ξένο format, στο «La Banda» πρωταρχικό ρόλο έχει η κριτική επιτροπή  και δευτερεύον η παρουσιάστρια.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Άννα Μαρία Βέλη έχει σχέση με τη μουσική αφού μεταξύ άλλων έχει τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή στο Sfera. Τέλος, να σημειώσουμε πως η Άννα Μαρία Βέλλη έχει σχέση, σχεδόν δυο χρόνια, με τον τραγουδιστή Άρη Μακρή που γνωρίσαμε μέσα από το συγκρότημα Boys and Noise και τώρα κάνει solo καριέρα.