
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Star Academy – Survivor: Ο ΣΚΑΪ δεν είπε την τελευταία του κουβέντα!
Λίγο πριν την πολύαναμενόμενη και πολυαναβλημένη πρεμιέρα του Star Academy και τα πράγματα, μόνο σιγουριά δεν μπορούν να εγγυηθούν στο Epsilon, αφού ο ΣΚΑΪ, έχει δείξει πως παίζει… εθετικά!
Του Κώστα Κόκκολα
Αρχικά το κανάλι του Φαλήρου, δεν είχε ασχοληθεί με το νέο talent show του Epsilon, αφού η προγραματισμένη του πρεμιέρα, είχε δρομολογηθεί για την περασμένη Δευτέρα, οπότε και ο «δυναμιτης» Survivor, δεν έδειχνε να ανησυχεί για την όποια επιλογή, του όποιου καναλιού, να μπει απέναντί του.
Στη συνέχεια οι ιθύνοντες του Epsilon και με δεδομένο το ότι έχουν επενδύσει πολλά στο Star Academy, δεν θα το έριχναν εύκολα στα δόντια των καρχαριών του Αγίου Δομίνικου, με αποτέλεσμα να μετακινήσουν την ήδη διαφημισμένη πρεμιέρα του σόου, την Πέμπτη 16 Μαρτίου, μέρα που… δεν υπήρχε το Survivor, μετά τη λήξη του Voice!

Εδώ, σκάει η κίνηση ΜΑΤ του ΣΚΑΪ, την οποία πρώτοι είχαμε γράψει στο mediafree.
Βέβαια, στο Φάληρο, η βιασύνη να ανακοινώσουν την ένταξη του Survivor και τις Πέμπτες, έδωσε τον χρόνο στο Epsilon, να μετακινήσει εκ νέου την πρεμιέρα του Star Academy, για την Παρασκευή 17 Μαρτίου, μία κίνησε που σχολιάστηκε… ποικιλοτρόπως από την κοινή γνώμη.
Και κάπως έτσι, ερχόμαστε στην παρούσα φάση. Έχουμε Survivor και τις Πέμπτες και πρεμιέρα Star Academy τις Παρασκευές, αρχής γενομένης από την επερχόμενη.
Όμως, θα μείνουν έτσι τα πράγματα, ή θα ‘έχουμε και πάλι αλλαγές στο… και πέντε αυτήν τη φορά;

Καταρχάς, οι Παρασκευές καλό θα ήταν να μη θεωρούνται από το Epsilon, σιγουράκια, αφού σε αυτές, παραμονεύει ο άλλος τηλεοπτικός «τυφώνας», που ακούει στο όνομα Αγγελική Νικολούλη.
Επιπλέον, παρά το γεγονός πως το Star Academy, θα βγαίνει στις 20:00, δεν έχει ακόμα ηρεμήσει από την απειλή… ΣΚΑΪ.
Αυτό γιατί, σε τρεις εβδομάδες από σήμερα «απέναντί» του από Φάληρο πλευρά, θα έχει το X–Factor. Σωστά διαβάσατε, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του mediafree, το Φάληρο θα βάλει και τις Παρασκευές X–Factor και μάλιστα τη φάση των οντισιόν, που συνήθως κάνουν και τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

Η σημαντικότερη παράμετρος όμως, είναι άλλη.
Στον ΣΚΑΪ, σύμφωνα πάντα με τις πηγές μας. Δεν είπαν την τελευταία τους λέξη. Να μη θεωρείτε σίγουρο ακόμα το ότι οι επόμενες δύο Παρασκευές, οπότε και θα αρχίσει να προβάλλεται το X–Factor, θα μείνουν όπως ήταν έως σήμερα.
Ο ρεβανσισμός που χαρακτηρίζει τα στελέχη όλων των ελληνικών μέσων, δεν θα άφηνε έξω τον ΣΚΑΪ.
Σε αυτό, προσθέστε και ένα άγνωστο παρασκήνιο, που όμως πρέπει να αναφερθεί. Η Άννα Βίσση, πριν αποδεχτεί την πρόταση του Epsilon για το Star Academy, είχε απορρίψει αντίστοιχη πρόταση από τον ΣΚΑΪ για το Voice!
Επομένως, μην απορήσετε αν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, δείτε και νέα αλλαγή στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, στην οποία θα υπάρχει το Survivor και στην prime time της Παρασκευής.

Αυτό σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του mediafree, είναι ένα αρκετά πιθανό σενάριο, που συζητούν στον ΣΚΑΪ και ακόμα και αν αποφασιστεί από τα στελέχη του άμεσα, η ανακοίνωσή του, θα γίνει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, διότι το δις εξαμαρτείν, ουκ καναλιού σοφού!
Το μόνο βέβαιο είναι πως έρχονται μεγάλες στιγμές στα δύο στρατόπεδα, με την Αγγελική Νικολούλη ωστόσο, να σφυρίζει αδιάφορα!
The post ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Star Academy – Survivor: Ο ΣΚΑΪ δεν είπε την τελευταία του κουβέντα! appeared first on MediaFree.