Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου


Αύγουστος! Ανεβαίνει η θερμοκρασία, ετοιμάζεις βαλίτσα για διακοπές, έχεις προσκλήσεις για γάμους, κάνεις εξόδους για dinner και πολλά ακόμη γεμίζουν την ατζέντα των εμφανίσεων σου. Αν ανοίγεις την ντουλάπα σου και αναρωτιέσαι αν το αγαπημένο σου maxi  φόρεμα  είναι και φέτος τάση, αν τα περσινά σου flat παπούτσια φοριούνται ακόμη, τι μαγιό άραγε είναι τώρα στην μόδα, σε ένα γάμο σε νησί τι φοράς, τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο! Έχεις απορίες και εμείς σου έχουμε τις απαντήσεις.

Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr  και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσεις. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό στιλίστα για ότι σε απασχολεί!

Ερώτηση 1

Καλησπέρα σας, είμαι καλεσμένη σε μια πρωινή βάφτιση στην Αθήνα τον Σεπτέμβρη και σκέφτομαι να φορέσω αυτό το φόρεμα -παρακαλώ αν γίνεται να μην δημοσιευθεί η φωτογραφία – και σκέφτομαι να το συνδυάσω με εσπαντρίγιες. Τι χρώμα εσπαντρίγιες μου προτείνετε; Επίσης τι τσάντα μου προτείνετε να συνδυάσω; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Απάντηση

Το λευκό broderic φόρεμα που σκέφτεσαι να βάλετε είναι τέλειο για πρωινή βάφτιση και ναι οι εσπαντρίγιες αποτελούν την πιο σωστή λύση. Εγώ θα συνδύαζα εσπατνρίγιες σε neutral απόχρωση ίσως μπεζ ή γκρι για να «σπάσει» λίγο το λευκό. Σε τσάντα ενα clutch από φυσικά υλικά ψάθα ή ύφασμα θα ολοκλήρωνε με στιλ αυτο το look!

@pinterest

Ερώτηση 2

Κυρία Σούζα γεια σας. Εύχομαι να περνάτε ευχάριστο καλοκαίρι, η ερώτηση μου είναι τι αξεσουάρ θα βάζατε σε ολόσωμη μαύρη φόρμα με ζιβάγκο λαιμό. Σας ευχαριστώ

Απάντηση

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Για την μαύρη ολόσωμη φόρμα με ζιβάγκο λαιμό θα πρότεινα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε χρυσό χρώμα όχι τεράστια ούτε όμως και μικροσκοπικά, ενώ σε παπούτσια ένα ζευγάρι πέδιλα σε minimal style. Ελπίζω να τα έχετε είναι άλλωστε basic items!

Ερώτηση 3

Συγχαρητήρια για τις συμβουλές σας! Προσφέρουν πάντα λύσεις όταν έχουμε κολλήσει και  δεν ξέρουμε πως να κινηθούμε. Εγώ θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με επαγγελματικό ντύσιμο. Στη δουλειά μου (που δεν είναι απαραίτητο το επίσημο ένδυμα ή office look) πρέπει να φοράμε μια μπλούζα (τύπου polo) μαύρη. Αυτήν όμως δεν ξέρω με τι να τη συνδυάσω πέραν του τζιν και sneakers. Έχετε κάποιες ιδέες να μου προτείνετε;

Απάντηση

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, χαίρομαι που σας βοηθάω! Η polo μπλούζα ταιριάζει τέλεια με φούστες. Μπορείτε να την δοκιμάσετε με  midi μαύρ φούστα και sneakers με τζιν φούστα ή με πλισέ φούστα. Επίσης θα δείξει ωραίο με βερμούδα για αλλαγή και να αλλάξετε τα sneakers με loagers για να μην φοράτε συνεχώς τα ίδια παπούτσια.

Ερώτηση 4

Καλησπέρα σας, έχω αποφασίσει να βάλω σε ένα γάμο τέλος Σεπτεμβρίου ένα maxi leopard φόρεμα με ανοιχτή πλάτη. Αναρωτιέμαι αν κάνει κρύο να πάρω εσάρπα μαύρη ή σακάκι. Τι θα δείξει καλύτερο!

Απάντηση

Φίλη  μου εμένα θα μου άρεσε περισσότερο ένα black blazer με αυτό το φόρεμα.Ριγμένο στους ώμους θα δώσει αμέσως ένα chic vibe στην εμφάνιση σου.

 

Ερώτηση 5

Έχω κανονίσει να πάω διακοπές τέλος Αυγούστου και δεν θέλω να φοράω σανδάλια διότι έχω θέμα με τα δάχτυλα μου.

Απάντηση

Κανένα θέμα! Μπορείς να φοράς μπαλαρίνες με όλα τα summer look σου όπως κάνει άλλωστε και το απόλυτο it girl Αlexa Chung!

 

 



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!