Ο ΑΝΤ1 όπως όλα δείχνουν θέλει να ενεργοποιήσει τη ζώνη του Σαββατοκύριακου πριν το νέο έτος. Μετά την είδηση ότι την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου αναλαμβάνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου με μια νέα «διαφορετική» εκπομπή έρχεται η είδηση για την ενημέρωση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Νίκος Ρογκάκος βρίσκονται πολύ κοντά στην τελική συμφωνία. Οι δυο τους με πολυετή εμπειρία στην ενημέρωση έχουν στόχο να κάνουν ένα δυνατό come back και να «χτίσουν» ακόμα μια ζώνη στον ΑΝΤ1 παίρνοντας φυσικά τη «φόρα» που θα τους δίνει κάθε Παρασκευή ο Γιώργος Παπαδάκης.

O Νίκος Ρογκάκος μάλιστα φέτος το καλοκαίρι κέρδισε τις εντυπώσεις με την ενημερωτική εκπομπή που παρουσίαζε με την Μπάγια Αντωνοπούλου όσο για τον Δημήτρη Καμπουράκη παρουσίαζε για σχεδόν 20 χρόνια πρωινές ενημερωτικές εκπομπές στο Mega.

Τέλος, να αναφέρουμε πως αν όλα κυλήσουν ομαλά και κλείσει η συμφωνία με το κανάλι Καμπουράκης – Ρογκάκος θα βρίσκονται απέναντι από τον Γιώργο Αυτιά (ΣΚΑΙ) και τη Φαίη Μαυραγάνη (Open).

Η τελική απόφαση αναμένεται στις επόμενες ημέρες.