Η Ανθή Σαλαγκούδη δίνει πολύ σπάνια τηλεοπτικές συνεντεύξεις, για αυτό όταν το κάνει όσα λέει είναι to the point. Σήμερα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Αποκαλυπτικά όπου και προέβη σε πολλές ενδιαφέρουσες δηλώσεις για το επαγγελματικό της παρελθόν, την κρατική τηλεόραση, αλλά και τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Συγκεκριμένα είπε για τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα: «Τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου είχα μία άμυνα απέναντι στους ανθρώπους και πολλοί με χαρακτήριζαν απόμακρη. Δεν ζήτησα ποτέ να μου δώσουν εκπομπή στην ΕΡΤ, εκείνη την περίοδο δυσκολεύτηκα πολύ.»

Τώρα θα επέστρεφε στην TV και με ποιους όρους; «Θεωρώ ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα στην τηλεόραση, δε μπορούμε όλοι να υποστηρίξουμε τα πάντα. Δεν μου αρέσει να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, έτσι και εγώ δεν θέλω να κάνω το ίδιο για την προσωπική ζωή των άλλων.»

Όσον αφορά την πολιτική είπε: «Έχω πάρει το μικρόβιο της πολιτικής από τον πατέρα μου, αλλά το έχω σε καταστολή και θέλω να παραμείνει έτσι.» Ακόμη, μίλησε και για την ανάγκη της να προστατεύσει την ιδιωτική της ζωή: «Σε αυτή τη φάση της ζωής μου θέλω να προστατεύσω περισσότερο την προσωπική μου ζωή.»

Σχετικά με τα τηλεοπτικά πρόσωπα που θαυμάζει, αλλά και όσα δεν της αρέσουν ιδιαίτερα, είπε τα εξής: «O Νίκος Χατζηνικολάου είναι μία σχολή ολόκληρη, τον εκτιμώ πολύ.» Το αντίθετο φαίνεται να ισχύει για τους Λιάγκα και Μπογδάνο: «Τα καυστικά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα δεν είναι του στιλ μου, αλλά θεωρώ ότι τηλεοπτικά ό,τι κάνει, το κάνει έξυπνα. (…) Δεν μου αρέσει που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος το παίζει πιο έξυπνος από ό,τι είναι».

Πηγή φωτογραφίας: NDP