Η Ανθή Βούλγαρη που συμπαρουσιάζει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή Από Νωρίς στο Epsilon μίλησε στο People για την Τελευταία φορά που…

Αισθάνθηκες άβολα στον τηλεοπτικό αέρα;

Ήταν στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής μας, όταν έπρεπε να καλημερίσω τους τηλεθεατές, αυτή τη φορά από τη θέση της παρουσιάστριας. Είχα τρακ, αλλά στην πορεία της εκπομπής το ξεπέρασα.

Ένιωσες περήφανη για ένα αποκλειστικό σου θέμα;

Ένιωσα περήφανη που το καλοκαίρι του 2016, όταν έγιναν τα capital controls και ο πρωθυπουργός ήταν στο επίκεντρο των ΜΜΕ, κατάφερα να εξασφαλίσω για την εφημερίδα που εργάζομαι μια αποκλειστική συνέντευξη με τη μητέρα του Αλέξη Τσίπρα. Ουσιαστικά ήταν η πρώτη και μοναδική συνέντευξη που έδωσε μέχρι σήμερα.

Μάλωσες με το σύντροφό σου;

Τσακώθηκα μαζί του επειδή μου άλλαξε θέση στα τηγάνια και τα έβαλε σε άλλο ντουλάπι της κουζίνας, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα βρω. Μόλις γύρισε σπίτι, τα αίματα άναψαν, αλλά ύστερα από λίγη ώρα ήμασταν μέλι – γάλα.

Σε έγραψε η Τροχαία;

Την Πρωτομαγιά, επειδή πέρασα με κόκκινο. Ήταν ξημερώματα, πήγαινα στο κανάλι, δεν είχε ψυχή, αλλά για κακή μου τύχη στη γωνία ήταν ένα περιπολικό. Η κλήση ήταν 800 ευρώ, έτσι, για να μας μπει καλά ο μήνας.

Πήρες ένα μεγάλο ρίσκο;

Το φθινόπωρο που μας πέρασε, όταν μπήκα στο χειρουργείο για να μου αφαιρέσουν το αιμαγγείωμα που είχα στο κεφάλι. Ήταν ένα ιδιαίτερα σοβαρό χειρουργείο, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.