Ανθή Βούλγαρη: Ο λόγος που η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές


Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη με την παρουσιάστρια στο κλείσιμο της εκπομπής να ζητάει συγγνώμη από τους τηλεθεατές.

Ο λόγος ήταν οι φωνές των δύο καλεσμένων, Θάνου Πλεύρη και Πάνου Σκουρλέτη οι οποίοι μιλούσαν ο ένας πάνω στον άλλον με τους τηλεθεατές να στέλνουν μηνύματα στην εκπομπή, παραπονούμενοι ότι δεν ακούνε τίποτα.

Οι δύο παρουσιαστές τους ζήτησαν να σταματήσουν ώστε να πάρει τον λόγο ο έτερος καλεσμένος, ο κ. Χρήστος Σαλαλές, ωστόσο μάταια προσπαθούσαν να τους ηρεμήσουν.

Στο σημείο αυτό, η Ανθή Βούλγαρη αναγκάστηκε να βάλει τις φωνές και τα αίματα άναψαν για τα καλά. «Μιλάτε και οι δύο… Κοιτάτε να ακουστεί η φωνή σας. Πρέπει να ακουστεί ένας…», είπε αγανακτισμένος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ενώ η Ανθή ανέφερε σε έντονο ύφος:

«Κύριε Σκουρλέτη, σας παρακαλώ πολύ, κύριε Σκουρλέτη… σας παρακαλώ, επιτέλους. Σας υψώνω τη φωνή για να ακουστώ. Σας παρακαλώ, μη μου κάντε υποδείξεις και δεν απαντάτε. Πρέπει να απαντήσει και ο κύριος Σαλαλές».
Μετά την ένταση, η δημοσιογράφος ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους τηλεθεατές και παίροντας τον λόγο, είπε: «Εγώ πριν κλείσουμε, θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τους τηλεθεατές, παίρνουμε πάρα πολλά μηνύματα, έχετε δίκιο, πρέπει από εδώ και στο εξής να καταλάβουν οι πολιτικοί ότι πρέπει να ακούγονται και όχι να φωνάζουν. Όσο για το εάν μεροληπτούμε, αυτό φαίνεται από τα ρεπορτάζ μας», ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!