Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και απάντησε σε όλους αυτούς που βγαίνουν και παίρνουν ξεκάθαρα θέση ενάντια των πλαστικών επεμβάσεων.

«Εάν κάνει ένας άνθρωπος μια επιτυχημένη επέμβαση στο σώμα του και στο πρόσωπό του, δε μπορεί να την καταλάβει ο άλλος. Αν δω μια παραμορφωμένη γυναίκα, γιατί συμβαίνει αυτό τελευταία γιατί χρησιμοποιούν αυτά τα ενέσιμα υλικά και φουσκώνουν τα πρόσωπά τους, αλλάζουν τα χείλη τους κάνουν του κόσμου τις παρεμβάσεις, είναι λογικό να πεις ότι αυτό δεν είναι για να πάει για μοντέλο. Αν κάποιος φτιάξει τη μύτη του και έχει μια πολύ ωραία μύτη, μπορεί να καταλάβει κανείς αν είναι χειρουργημένος ή όχι; Αυτά που λένε για τις πλαστικές είναι υπερβολές. Από το ιατρείο μου έχουν περάσει εστεμμένες που δεν έχει καταλάβει κανείς ότι τους έχω αγγίξει. Δε μπορείς να το καταλάβεις αν είναι πολύ ωραία φτιαγμένο κάτι. Έχω επώνυμους που τους έχω αγγίξει και εσείς δεν το έχετε καταλάβει».

Μάλιστα ο γνωστός πλαστικός χειρούργος αποκάλυψε πως κάτι έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό στην προσωπική του ζωή αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει χωρίσει.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε