Ανατροπή από την υπεύθυνη Πολιτισμού της Αθήνας: Δεν μου αρέσει ο στολισμός της Βασιλίσσης Σοφίας


Δεν χρειάζονται τόσες πρωτοπορίες σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, δήλωσε η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλησης και Νεολαίας αναφερόμενη στον χριστουγεννιάτικο στολισμό της Βασιλίσσης Σοφίας την οποία ανέλαβε το Ιδρυμα Ωνάση.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη, η Α. Ροκοφύλλου επισήμανε: «Περιμένω, γιατί μας είπαν ότι την Τρίτη θα ολοκληρωθεί ο φωτισμός, ας περιμένουμε να ολοκληρωθεί και ας μιλήσουμε. Από κει και πέρα, είναι κρίμα να αμαυρωθεί η προσπάθεια που έχουμε κάνει για τα Χριστούγεννα, δεν είναι μόνο ο φωτισμός, ο στολισμός, είναι και το πώς θα περάσουν οι άνθρωποι, έχουμε κάνει τόσες πολλές εκδηλώσεις σε όλα τα διαμερίσματα».

Ακόμη, η Α. Ροκοφύλλου υπογράμμισε ότι δεν ήταν στην ομάδα που ανέλαβε το φωτισμό, και τόνισε ότι θα προτιμούσε να αγγίζει περισσότερο το μέσο όρο, καθώς πρόκειται για μια λεωφόρο κεντρική με συμβολισμούς.

Επίσης, πρόσθεσε ότι θα μπορούσε «να είναι σε ένα δρόμο που είναι πιλοτικός, κάτι που να μην χτυπάει τόσο πολύ την ψυχή του Έλληνα, του Αθηναίου που περνάει κι έχει συνηθίσει τη Βασιλίσσης Σοφίας να είναι διαφορετική» τόνισε η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ. Η κυρία Ροκοφύλλου επεσήμανε ωστόσο πως μια άλλη πτυχή του θέματος «είναι ότι εμείς φτάσαμε πάρα πολύ αργά σε αυτή τη δημαρχία, δύο μήνες πριν, θέλαμε βασικά να κάνουμε Χριστούγεννα για όλους, αυτό ήταν το βασικό για μας, οπότε κάναμε αυτό το πρόγραμμα το υιοθέτησε την πόλη σου, υιοθέτησε έναν δρόμο σε 19 ιδρύματα, ανταποκρίθηκαν σε εμάς και μας είπαν θα σας φωτίσουμε δρόμους που μέχρι τώρα δεν ήταν ποτέ φωτισμένοι. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο για μας δώρο και πραγματικά το υποστηρίξαμε και ήμασταν πολύ χαρούμενοι».

 «Θεωρώ ότι η επιλογή ήταν λίγο άτυχη γιατί σε αυτόν τον δρόμο τον κεντρικό της Αθήνας δεν χρειάζεται να κάνεις τόσες πρωτοπορίες», κατέληξε.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!