Καμία μεγάλη ιδέα δεν ξεκινά ως κάτι σύνθετο ή κάτι εκκεντρικό. Ο ιδρυτής του Mövenpick, Ueli Prager περιγράφει τι κάνει το παγωτό του μοναδικό: «Φτιάχνουμε απλά πράγματα με εξαιρετικό τρόπο». Η υπεροχή των Mövenpick αντανακλάται σε όλα τα στάδια παρασκευής του παγωτού, αλλά και στο όραμά του πρωτοπόρου Ελβετού Ιδρυτή τους. Ακολουθώντας την επιτυχία των ξενοδοχείων Mövenpick στην Ελβετία, o Ueli ζήτησε από τους σεφ του να δημιουργήσουν ένα παγωτό που θα ξυπνά τη φαντασία όσων το γεύονταν. Το παγωτό αυτό ονομάστηκε Mövenpick και κυκλοφόρησε τη δεκαετία του ‘60.

Εξελίσσοντας διαρκώς τη γκάμα και ενισχύοντας τη γαστρονομική ανωτερότητα των συνταγών Mövenpick με ευφάνταστες και γευστικές προτάσεις, για το καλοκαίρι του 2018 οι δυο νέες γεύσεις είναι σοκολατένιες και άκρως απολαυστικές.

Swiss Dark Chocolate-Trinidad: Το πιο έντονο παγωτό σοκολάτας με τη χαρακτηριστική γεύση, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε κακάο από το Trinidad. Μία ανώτερη γλυκόπικρη σοκολάτα με κακάο από το Trinidad, που παράγεται από την παραδοσιακή εταιρεία Schwyzer, τη μοναδική ποικιλία κακάο που συνδυάζει τα αρωματικά και αισθητηριακά χαρακτηριστικά του καρπού. Οι πραγματικοί λάτρεις της σοκολάτας ανυπομονούσαν για τη δημιουργία του πολύ καιρό. Κρεμώδες παγωτό σοκολάτας με bittersweet κομμάτια σοκολάτας φτιαγμένο από μαύρη σοκολάτα και Ελβετική κρέμα είναι η απόλυτη απόλαυση σοκολάτας.

Chocolate & Salted Caramel: Το εξαιρετικά κρεμώδες παγωτό σοκολάτας και η γεμάτη φινέτσα καραμέλα. Δύο δημοφιλείς, κλασικές γεύσεις, συνδυάζονται σε μία μοναδική νέα Limited edition δημιουργία. Ελβετική σοκολάτα και παγωτό καραμέλα εναρμονίζονται ιδανικά με τραγανά κομμάτια αμυγδάλου καραμελωμένα και αλατισμένα σε μια απολυτά ισορροπημένη γεύση. Αυτό δείχνει πόσο συναρπαστικά διαφορετικό, μπορεί να γίνει το οικείο.

Η ελβετική τελειότητα είναι εμφανής σε κάθε κουταλιά όλης της γκάμας των εκλεπτυσμένων γεύσεων Mövenpick. Οι Maîtres Glaciers αναζητούν διαρκώς τα πιο φυσικά και αγνά υλικά και γεύσεις, για νέες δημιουργίες και προτείνουν: Κλείστε τα μάτια και απολαύστε!