Η είδηση του θανάτου του George Michael βύθισε τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο, σε θλίψη.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης «έφυγε» από τη ζωή στα 53 του χρόνια. Άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, μετά από ανακοπή καρδιάς-συγκοπή. Ο θάνατος του έγινε γνωστός μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης από τον εκπρόσωπο του, η οποία ανέφερε: «Με μεγάλη λύπη επιβεβαιώνουμε πως ο αγαπημένος μας γιος, αδερφός και φίλος Τζορτζ πέθανε ήσυχος στο σπίτι του τα Χριστούγεννα. Η οικογένεια ζητά να σεβαστούν όλοι αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Με αφορμή τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή, κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν και θυμόμαστε την συναυλία του στην Ελλάδα. Το 2007, τραγούδησε για χιλιάδες κόσμο στο ΟΑΚΑ έχοντας στην αγκαλιά του την Ελληνική σημαία.

Ο κόσμος τον αποθέωσε και εκείνος είπε: «Ευχαριστώ για αυτά τα 25 χρόνια». Ήταν μια μοναδική βραδιά με τον καλλιτέχνη να δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Δείτε το βίντεο: