Ανέστης Βλάχος: Ο εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού χειροτoνήθηκε κληρικός


Ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου και συνονόματος του αείμνηστου ηθοποιού αποφάσισε να γίνει κληρικός. Πριν από περίπου δύο χρόνια έκανε μια σημαντική στροφή στη ζωή του, εξαιτίας και του θανάτου του αγαπημένου του παππού και μέντορα που τον συντάραξε και τον έκανε να βρεθεί πιο κοντά στην εκκλησία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», πριν από λίγες εβδομάδες, και αφού ο ίδιος ενσωματώθηκε στους κόλπους της Εκκλησίας και έγινε η κουρά του από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο, ο Ανέστης Βλάχος άλλαξε άλλαξε και το μικρό του όνομά του και πλέον ονομάζεται Αυγουστίνος.

Το δημοσίευμα ανέφερε επίσης ότι ο πατέρας Αυγουστίνος τοποθετήθηκε ως κληρικός από τον Μητροπολίτη Γαβριήλ στην Αγία Μαρίνα της Νέας Φιλαδέλφειας. Η επιλογή της συγκεκριμένης μητρόπολης έχει άμεση συναισθηματική σημασία για τον Ανέστη Βλάχο, καθώς εκεί λειτουργεί ο αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης, ο οποίος ήταν στενός φίλος του παππού του.

Μάλιστα και ο πατέρας του, Ηρακλής Βλάχος, με μια ανάρτησή του στις 15 Ιουνίου, ανακοίνωσε ότι ο γιος του χειροτονήθηκε κληρικός και έλαβε το όνομα Αυγουστίνος.

«Ο γιος μου Ανέστης χειροτονήθηκε πρόσφατα κληρικός και έλαβε το όνομα Αυγουστίνος. Σήμερα γιόρτασε για πρώτη φορά το νέο του όνομα. Άξιος, να σε χαιρόμαστε και καλή δύναμη στον δύσβατο και ανηφορικό δρόμο που διάλεξες» είχε γράψει στην ανάρτησή του.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!