Αμαλιάδα: Με τον πατέρα του παραδόθηκε ο 18χρονος. "Για αυτό μαχαίρωσα τον 15χρονο στο σχολείο"


Από το μεσημέρι είναι στα χέρια της Αστυνομίας ο 18χρονος στην Αμαλιάδα. Στο νοσοκομείο αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, είναι το θύμα της επίθεσης. Ένας καβγάς σε μαγαζί της περιοχής φαίνεται πως στάθηκε η αφορμή για το συμβάν. Το χρονικό της επίθεσης στο σχολείο της Αμαλιάδας.

Στο αστυνομικό τμήμα Αμαλιάδας κρατείται πλέον ο 18χρονος μαθητής, που κατηγορείται ότι τραυμάτισε με μαχαίρι τον 15χρονο συμμαθητή του, σήμερα το πρωί, σε λύκειο της πόλης.

Ο 18χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομία λίγες ώρες μετά το αιματηρό περιστατικό, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Όσον αφορά τα αίτια, ερευνάται το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών μεταξύ των δύο μαθητών, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος και ο 15χρονος είχαν τσακωθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ilialive, ο νεαρός δράστης, υποστήριξε στους αστυνομικούς πως σε κάποιο πάρτι το περασμένο Σάββατο, είχε επεισόδιο με τον 15χρονο και φαίνεται πως το σημερινό αποτελεί συνέχεια αυτής της διαμάχης.

Το αιματηρό περιστατικό έγινε σήμερα το πρωί σε προαύλιο λυκείου της Αμαλιάδας, όταν ο 18χρονος φέρεται να τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον 15χρονο στον αγκώνα και στο ώμο κατά την διάρκεια διαπληκτισμού.

Αμέσως μετά, ο 15χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου οι γιατροί αντιμετώπισαν τα τραύματά του.

Το χρονικό

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, στο 1ο Λύκειο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος φέρει τραύματα στην πλάτη και στον αγκώνα.

Στο σχολείο έσπευσαν και αστυνομικοί για τη διενέργεια έρευνας. Τους ειδοποίησε ο διευθυντής και ένα περιπολικό έφτασε στο σχολείο ταχύτατα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το αιματηρό επεισόδιο έγινε κατά τη διάρκεια διαλείμματος. Δράστης φέρεται να είναι ένας 18χρονος, μαθητής μεγαλύτερης τάξης στο ίδιο σχολείο.

Τα δύο παιδιά τσακώθηκαν και ο καβγάς πήρε απρόβλεπτες διαστάσεις. Κάποια στιγμή ο 18χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και χτύπησε στην πλάτη και στον αγκώνα τον 15χρονο.

Το τραυματισμένο παιδί, σωριάστηκε αιμόφυρτο και στο σχολείο επικράτησε πανικός. Οι καθηγητές ειδοποίησαν τον διευθυντή και εκείνος με τη σειρά του, την αστυνομία.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ωστόσο η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Ο δράστης μετά το περιστατικό διέφυγε και αναζητείτο από την αστυνομία.

Πηγή: newsit.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ilialive

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!