Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Nomads Μαδαγασκάρη ενώ μέχρι στιγμής στο παιχνίδι επιβίωσης έχουν μείνει 8 παίκτες.

Αυτή την εβδομάδα οι κανόνες αλλάζουν στο παιχνίδι και συγκεκριμένα ο τρόπος ψηφοφορίες που θα αποχωρούν οι παίκτες. Λίγο πριν το τέλος του χθεσινού live ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε τον τρόπο που θα γίνεται η ψηφοφορία καθώς και τον πώς θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής ο οποίος θα κερδίσει το έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, το live της Κυριακής ήταν το τελευταίο που παρακολουθήσαμε στη μικρή οθόνη αφού ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης θα βγει με βάση τις αγωνιστικές του ικανότητες και όχι μέσω ψηφοφορίες κοινού.

«Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο θα γίνουν τρεις προημητελικοί, οι 8 παίκτες θα αγωνιστούν και θα έχουμε τρεις νικητές, έναν κάθε μέρα. Οι τρείς θα περάσουν στους ημιτελικούς του Nomads και από τους υπόλοιπους 5 χρειάζεται άλλος ένας για να συμπληρωθεί η τετράδα. Αυτός ο παίκτης θα προκύψει από τη δεύτερη ευκαιρία, την ψηφοφορία του κοινού. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει τώρα και θα μπορείτε να ψηφίζεται μέχρι την Τετάρτη. Αυτός που θα έχει τις περισσότερες ψήφους από τους πέντε που δεν θα έχουν καταφέρει να κερδίσουν θα προκριθεί στον ημιτελικό. Οι δυο νικητές που θα προκύψουν από τους δυο ημιτελικούς θα είναι εκείνοι που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο», εξήγησε ο παρουσιαστής του NOMADS Μαδαγασκάρη.

Δείτε το απόσπασμα