Αλεξάνδρα Ούστα: Έλεγαν αν δε μιλήσει για τον Σάκη Μπουλά, δεν τη θέλω στην εκπομπή…


Είναι άγριο να έχεις χάσει τον άνθρωπό σου και να την έχουν στήσει έξω από το σπίτι για να σου πάρουν μια δήλωση, και να σου λένε πήγαινε πιο αργά για να σε πάρω πλάνο. Μου έλεγαν αν δε μιλήσει για τον Μπουλά, δεν τη θέλω στην εκπομπή. Δεν πειράζει ρε φίλε, ούτε εγώ θέλω

Η Αλεξάνδρα Ούστα σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην απώλεια του Σάκη Μπουλά.

Όλες οι απώλειες με έχουν σημαδέψει. Κάθε χρόνο έχανα κι έναν άνθρωπο, γονείς, παππούδες. Ο Σάκης Μπουλάς ήταν πολύ ευχάριστος άνθρωπος, παρά το ότι είχε τα δικά του σκοτάδια και τις στεναχώριες του. Μου έχει μείνει πολλή αγάπη και μια γλυκιά νοσταλγία.

 Δε με ενοχλεί τόσο όσο με ενοχλούσε στην αρχή να με ρωτάνε για τον Σάκη. Περνάει μια περίοδος για τον καθένα που χρειάζεται να πενθήσει. Είναι λίγο άγριο αυτό που συνέβαινε εκείνη την περίοδο. Και εγώ έχω αλλάξει, έχω γίνει άλλος άνθρωπος, έχω κάνει την οικογένειά μου. 

Είναι άγριο να έχεις χάσει τον άνθρωπό σου και να την έχουν στήσει έξω από το σπίτι για να σου πάρουν μια δήλωση, και να σου λένε πήγαινε πιο αργά για να σε πάρω πλάνο. Μου έλεγαν αν δε μιλήσει για τον Μπουλά, δεν τη θέλω στην εκπομπή. Δεν πειράζει ρε φίλε, ούτε εγώ θέλω. Ήταν μια εξαιρετικά περίεργη σύμπτωση ότι γέννησα την ημέρα που έκλειναν 6 χρόνια από το θάνατο του Σάκη Μπουλά»,  δήλωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!