Αλεξάνδρα Καραδήμα: Διπλή επιτυχία το φετινό καλοκαίρι για την εκρηκτική ερμηνεύτρια


Με την φωνή της και την σκηνική της παρουσία, κατάφερε να ξεχωρίσει.

Η δυναμική δισκογραφική της παρουσία εδώ και δύο χρόνια, αποδεικνύει, πώς η Αλεξάνδρα Καραδήμα, έχει όλο το «πακέτο», για να μείνει στα μουσικά δρώμενα και να αφήσει το δικό της στίγμα. Το φετινό καλοκαίρι, είναι για εκείνη ένα από τα ωραιότερα, αφού οι νυχτερινές εμφανίσεις της στο «Frangelico», από την πρώτη στιγμή, έκλεψαν την παράσταση, ενώ το νέο της τραγούδι «Μια καρδιά», που σε λικνίζει με το ρυθμό του, έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου, σημειώνοντας μέσα σε ενάμιση μήνα κυκλοφορίας 325.000 προβολές, κάνοντας την «Καρδιά» όσων την ακούνε και την βλέπουνε, να «χτυπάει» δυνατά.

Η Αλεξάνδρα Καραδήμα, αποτελεί αναμφισβήτητα το νέο ελπιδοφόρο αίμα του πενταγράμμου, με μία σπουδαία λαϊκή χροιάς φωνή, που λείπει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, κάτι που της αναγνωρίζεται από όσους την απολαμβάνουν on stage του Frangelico.

Η από κοινού εμφάνισή της με τους «Άνω Κάτω», κερδίζει το χειροκρότημα, ενώ ο frontman του συγκροτήματος, δεν κρύβει και δημόσια κάθε βράδυ από το μικρόφωνο, το πόσο πολύ την πιστεύει μουσικά…. Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την εκρηκτική της εμφάνιση στην σκηνή.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!