Τόσο τα μαγιό όσο και τα sporty chic σύνολα του Sun.Set.Go! έχουν στόχο να αναδείξουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας, κάνοντάς τη να νιώθει άνετη και όμορφη. Η δημιουργός του brand, που δεν ακολουθεί αυστηρά τις επιταγές της μόδας αλλά εμπιστεύεται την προσωπική της αισθητική, έχει καταφέρει να κερδίσει μερικές από τις πιο ενημερωμένες fashionistas, ανάμεσα στις οποίες η Ευαγγελία Τσιορλίδα, η Josephine Wendel και η Κόνι Μεταξά. Ευφάνταστοι χρωματικοί συνδυασμοί, σέξι cutouts και sporty διαχρονικά κομμάτια σε πρώτο πλάνο!

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να ξεκινήσεις ένα brand μαγιό που στην πορεία εμπλουτίστηκε με πολύ θηλυκά και chic sportswear;
Αυτό που με έκανε να ξεκινήσω το brand μου με μαγιό ήταν ξεκάθαρα το γεγονός ότι δεν με κάλυπτε η υπάρχουσα αγορά ως καταναλώτρια. Συνεπώς δημιούργησα και δημιουργώ κομμάτια που θα ήθελα να φοράω εγώ η ίδια.

Με τι ασχολιόσουν πριν δημιουργήσεις το δικό σου brand;
Έχω σπουδάσει Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, κάτι που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που κάνω σήμερα. Ωστόσο πάντα με ενδιέφερε η μόδα. Θυμάμαι πως μεταποιούσα και έφτιαχνα ρούχα και αξεσουάρ από μικρή για εμένα και τις φίλες μου. Έτσι, ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου, παρακολούθησα σεμινάρια για πατρόν ρούχου παρόλο που εξαρχής με ενδιέφερε το μαγιό.

Sun, set, go: Πρέπει λοιπόν να είμαστε σωστά προετοιμασμένες στιλιστικά πριν βγούμε στον ήλιο;
Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες στιλιστικά και πριν βγούμε στον ήλιο και σε κάθε περίσταση. Όχι απαραίτητα ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά με σύνολα που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα και άνετα.

Ποιες είναι οι τάσεις που προτείνεις μέσα από τα μαγιό σου το φετινό καλοκαίρι και τι θα δούμε στη sportswear συλλογή σου το φθινόπωρο;
Ακολουθώ πάντα την προσωπική μου αισθητική και όχι αυστηρά τις τάσεις της μόδας. Με τα χρόνια συνειδητοποιώ ότι η κάθε συλλογή μου δείχνει και το τι αισθάνομαι ανά περιόδους. Για παράδειγμα, φέτος το καλοκαίρι πρόσθεσα πρώτη φορά αρκετά ρομαντικά στοιχεία, σε αντίθεση με τα sporty chic κομμάτια που συνηθίζω να σχεδιάζω. Στο ίδιο μοτίβο θα συνεχίσω και στη συλλογή για το φθινόπωρο/χειμώνα που έρχεται. Sporty chic με vintage στοιχεία και αγαπημένα κλασικά prints, όπως είναι το καρό.

Μπορεί ένα αθλητικό ρούχο να φορεθεί με άνεση σε μια όχι αθλητική εμφάνιση;
Θεωρώ πως άνετα ένα αθλητικό ρούχο με τα κατάλληλα αξεσουάρ και τον τρόπο που θα φορεθεί μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε περίσταση. Αυτό θα ήθελα να δείξω και με τη φετινή μου συλλογή ΑW 18-19.

Ποιες θεωρείς πως είναι οι πιο καλοντυμένες Ελληνίδες;
Πιστεύω πως οι Ελληνίδες τα τελευταία χρόνια προσέχουν πάρα πολύ το ντύσιμό τους, κάτι που με χαροποιεί πολύ. Μου αρέσουν αρκετές και με διαφορετικά στιλ. Για παράδειγμα, αγαπώ τις εκκεντρικές εμφανίσεις της Τάμτας, επικροτώ την ανεπιτήδευτη κομψότητα της Βίκυς Καγιά και θαυμάζω τις στιλιστικές επιλογές της καταξιωμένης διεθνώς Ελληνίδας fashion blogger Ευαγγελίας Σμυρνιωτάκη.

Ποιες ξένες σταρ είναι για εσένα style icons που πάντα αποτελούν πηγή έμπνευσης;
Αναμφισβήτητα η Kate Moss. Προσωπικά πιστεύω ότι άλλαξε τη μόδα και τον τρόπο που ντύνονται οι γυναίκες.

Έχεις σκεφτεί να διευρύνεις μελλοντικά περισσότερο τα κομμάτια της συλλογής σου; Και αν ναι, σε τι ύφος;
Ήδη η φετινή συλλογή για το χειμώνα που έρχεται έχει διευρυνθεί αρκετά με κομμάτια-έκπληξη. Casual για all day εμφανίσεις. Μείνετε συντονισμένοι!

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.