Αλβανία: Δολοφόνησε το 8χρονο παιδί των γειτόνων του χτυπώντας το με ένα φτυάρι


38χρονος δολοφόνησε το 8χρονο παιδί των γειτόνων του ….  χτυπώντας το με ένα φτυάρι στο κεφάλι.

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη την Αλβανία η υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας ενός 8χρονου παιδιού από γείτονα του.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης το τραγικό περιστατικό έγινε στο χωρία Γκρεγκάλι λίγο έξω από την πόλη Φιέρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της Τρίτης, ο 38χρονος απήγαγε το 8χρονο παιδί. Η μητέρα του που αδυνατούσες να το βρει πήγε στην Κεντρική Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής και κατήγγειλε την εξαφάνιση του. Αμέσως άρχισαν οι έρευνες στο χωριό. Εκεί κάτοικοι ανέφεραν πως είδαν τον 8χρονο να περπατάει στον δρόμο μαζί με τον 38χρονο δράστη.

Στο σπίτι του δράστη έφτασε η αστυνομία και μετά από έρευνες που ακολούθησαν βρήκαν την σορό του μικρού παιδιού καλυμμένη με χώμα και λάσπη. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αλβανίας, το παιδί το σκότωσε ο 38χρονος χτυπώντας το με ένα φτυάρι στο κεφάλι.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν το παιδί έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον δράση.

Την ίδια ώρα στο χωρίο επικρατεί αναβρασμός με τους κατοίκους να ζητούν εκδίκηση και θανατική ποινή για τον 38χρονο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Κλόντιαν Καλαμάνι ,  όπως είναι το όνομα του δράστη, ζούσε μόνος του στο χωρίο και πως ο πατέρας και ο αδερφός του είναι κρατούμενοι σε ελληνικές φυλακές ενώ η μητέρα του ζει στα Σκόπια.

Η κηδεία του άτυχου αγοριού, σύμφωνα με τ’ αλβανικά ΜΜΕ, θα τελεστεί σήμερα στο Γκρετσάλι του Φιέρι, μέσα σε βαρύ κλίμα.

 Τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του 8χρονου εξέφρασε ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, ζητώντας από τη δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, τιμωρώντας τον δράστη με την πλέον αυστηρή ποινή που προβλέπεται από τη νομοθεσία. Την παραδειγματική τιμωρία του δράστη ζητούν και οι Αλβανοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων με ανάλογα σχόλια και αναρτήσεις.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!