Τα δύο αδέρφια της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Τάκης και Αντώνης ήταν παρόντες σήμερα στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. Εκεί βρέθηκε και ο βαφτισιμιός της απόλυτης Ελληνίδας star, Χάρης Παπαδόπουλος, ο οποίος έγραψε το μυθιστόρημα «Η νονά μου η Αλίκη».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής έγιναν πολλές αποκαλύψεις.

«Στα πρώτα της βήματα η Αλίκη με τα πρώτα της λεφτά, πήγε και τότε με πήρε μαζί, γι΄αυτό και το γνωρίζω, και πήγαμε στο δημοτικό βρεφοκομείο του δήμου Αθηναίων που τότε ήταν στην Πειραιώς. Είχε κουβαλήσει ρούχα για τα μικρά και παιχνίδια για όλα τα παιδιά. Δεν έφευγε από εκεί παρά μόνο όταν θα έπεφταν για ύπνο τα παιδιά. Ήταν το πάθος της αυτό, η μεγάλη αγάπη της για τα παιδιά. Και το κατανοώ γιατί το έχουμε κληρονομήσει όλοι αυτό. Αλλά και εγώ υποκλίνομαι στην ακτινοβολία του φαινομένου Αλίκη, αλλά έχω κι εγώ μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και όλοι μας», είπε αρχικά ο Αντώνης Βουγιουκλάκης και πρόσθεσε ότι ακόμα και εκείνος περισσότερες λεπτομέρειες για το φιλανθρωπικό έργο της αδερφής του, τις έμαθε και ο ίδιος από τον Χάρη Παπαδόπουλο και το βιβλίο του.

Από τη μεριά της η Ζήνα Κουτσελίνη μοιράστηκε μία προσωπική της ιστορία με την Αλίκη και τα Παιδιά από τα Χωριά SOS που μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Σημαντικότερο όλων όμως είναι πως ανακοινώθηκε και η δημιουργία ιδρύματος στη μνήμη της Αλίκης Βουγιουκλάκη για εγκαταλειμμένα παιδιά!