Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Αλέξη Κούγια on camera. Ο κορυφαίος δικηγόρος αναφέρθηκε εκτενώς στην προσωπική του ζωή και όχι μόνο…

Ο ίδιος σημείωσε χαρακτηριστικά για τη σχέση του με τις γυναίκες: «Ποτέ δεν έδινα περισσότερο χρόνο και πιθανώς να έχασα και πολύ ενδιαφέρουσες γυναίκες στη ζωή μου έτσι»

«Ο έρωτας είναι θείο δώρο! Εγώ πραγματικά λυπάμαι τους ανθρώπους που πάνε στην εκκλησία συμφεροντολογικά, γιατί εγώ έχω πει ότι στην εκκλησία πηγαίνεις μόνο ερωτευμένος κι ας γίνει μετά η ζωή σου μια τραγωδία!»,  τόνισε στη συνέχεια.

Μπορεί να είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο, όμως σημείωσε πως δεν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί. Ένας δεύτερος γάμος μάλιστα θεωρεί πως θα προκαλούσε προβλήματα και στα παιδιά του.

Σχετικά με την παρούσα σχέση του δε σχολίασε με νόημα: «Μένω μόνος μου γιατί τα παιδιά μου με επισκέπτονται ό,τι ώρα θέλουν… Μένω ακριβώς απέναντί τους. Γνωρίζοντας τι προβλήματα αντιμετωπίζω εγώ με τα παιδιά μου, θα ήταν υπερβολικά εγωιστικό από την πλευρά της να απαιτούσε πράγματα που θα με έφερναν σε δύσκολη θέση».

Μία διαφορετική προσέγγιση ακολουθεί η πρώην σύζυγός του, Εύη Βατίδου! Η ίδια έχει δημοσιοποιήσει την σχέση της με το Γιάννη Φιξ. «Εμενα γιατί να με ενοχλήσει… Εμένα τα παιδιά μου παρότι μεγάλωσαν δεν έχουν γνωρίσει ποτέ μία προσωπική μου σχέση. Νομίζω ότι ο άντρας δεν πρέπει να κρύβει την ηλικία του και να βάφει τα μαλλιά του… Έχω κλείσει τα 67 χρόνια».