Η Μελίνα Ασλανίδου σήμερα, Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, είχε διοργανώσει μια πολύ μεγάλη συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά ώστε να κλείσει την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Μαζί με την τραγουδίστρια μάλιστα θα τραγουδούσαν σπουδαίοι καλλιτέχνες και φίλοι της. «Θα κάνουμε μια μεγάλη γιορτή, ένα μεγάλο πάρτι», είχε δηλώσει στην συνέντευξη που έδωσε για το Πρω1νό.

Η συναυλία όμως δε θα πραγματοποιηθεί εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων. Την ευθύνη για τη ακύρωση την πήρε η διοργανώτρια εταιρία με μια ανακοίνωση.

«Η εταιρεία 360 ENTERTAINMENT, διοργανώτρια εταιρεία της σημερινής συναυλίας της Μελίνας Ασλανίδου στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, αναλαμβάνει την ευθύνη της ακύρωσης της εν λόγω συναυλίας λόγω ανυπέρβλητων τεχνικών προβλημάτων της τελευταίας στιγμής», ανέφεραν εξηγώντας παρακάτω πώς θα πάρουν πίσω οι θεατές τα χρήματά τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση δε φαίνεται ότι η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες παρόλα αυτά ευχόμαστε να διαψευστούμε γιατί όντως θα ήταν μια πολύ ωραία βραδιά.

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη της Μελίνας Ασλανίδου και την ανακοίνωση της εταιρίας