Ακριβοπούλου: Επίσημα με βραδινό talk show στην ΕΡΤ


Το παρασκήνιο οργίαζε για το τι θα κάνει η Κατερίνα Ακριβοπούλου μετά το «κόψιμο» της εκπομπής της στην ΕΡΤ, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση από την διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης ήρθε.

Μόλις οκτώ ημέρες από το επίσημο αντίο της κ. Ακριβοπούλου στον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ, η ανακοίνωση αναφέρει πως η γνωστή δημοσιογράφος – παρουσιάστρια επιστρέφει με την «Δεύτερη Ματιά» της, ωστόσο σε διαφορετική ώρα και πιο συγκεκριμένα δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Η Κατερίνα Aκριβοπούλου, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, έχει αναλάβει τον ρόλο τόσο της παρουσίασης της εκπομπής, όσο και αυτόν της αρχισυνταξίας, ενώ την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Νίκος Σούλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Κατερίνα Ακριβοπούλου

«Από τη Δευτέρα η «Δεύτερη Ματιά» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου «χτυπά» τα μεσάνυχτα. Αμέσως μετά το δελτίο των 12 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή αποκαλύπτει το παρασκήνιο των μεγάλων γεγονότων της ημέρας, αναλύει με διεισδυτικότητα τις διαστάσεις τους και φιλοξενεί τους πρωταγωνιστές των πολιτικών εξελίξεων.

Aπό Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, ένα διαφορετικό βραδινό talk show, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Νίκου Σούλη.

Παρουσίαση – αρχισυνταξία: Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας.

Σκηνοθεσία: Νίκος Σούλης.

Η εκπομπή προγραμματίζεται τη ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/4, ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ 23/4, ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/4 και στη συνέχεια από την ΤΡΙΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ τις καθημερινές (από Δευτέρα έως και Παρασκευή) στις 00.10 – 02.10.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/4, ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ 23/4, ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/4

(Νυχτερινές επαναλήψεις)

02.10 ΞΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (Ε) «MYTHICAL CINEMAS»

03.30 ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ (Ε)

05.30 ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ (Ε)».

 

Πηγή: newsit.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!