Αθώος δηλώνει ο 37χρονος ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό


Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα συμμετείχε σε καθημερινή τηλεοπτική σειρά και έχασε την εργασία του λόγω τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μετά την επώνυμη καταγγελία για βιασμό εναντίον του, δηλώνει αθώος.

Ο  37χρονος ηθοποιός, έχει βρεθεί στο μικροσκόπιο των αρχών, μετά την επώνυμη καταγγελία του Δημήτρη Άνθη για βιασμό. Όπως υποστηρίζει δια μέσω του δικηγόρου του στο Live News, επιχειρείται σκοπίμως συσχέτιση της υπόθεσής του με την υπόθεση του Λιγνάδη, παρότι η μήνυση σε βάρος του είναι εντελώς αβάσιμη.
Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου το 2006, ο 37χρονος ηθοποιός υποστηρίζει πως δεν είχε στενή σχέση με τον Λιγνάδη, ούτε τον είχε καθηγητή. Τον γνώριζε μόνο από τη συνεργασία τους σε δύο θεατρικές παραστάσεις.

«Εφτά μηνών είναι η συνεργασία που είχαν. Ένα μήνα αρχικά και μετά άλλους έξι σε μια άλλη παράσταση. Αποδεικνύεται εξ εγγράφων ότι δεν τον είχε καθηγητή τότε κι από μαρτυρίες όσο ήταν φοιτητής στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου», είπε ο δικηγόρος του 37χρονου.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ πάντως, ο 37χρονος ηθοποιός πριν από το Εθνικό θέατρο, φοιτούσε στο Θέατρο Αλλαγών όπου δίδασκε εκείνη την εποχή κι ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Απολύθηκε από το σίριαλ ο 37χρονος

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του, οι μελλοντικές επαγγελματικές συνεργασίες του ηθοποιού, καταρρέουν η μία μετά την άλλη, ενώ ήδη έχει απολυθεί από το σήριαλ που εμφανιζόταν.

Τώρα η μοναδική του επιθυμία, λέει ο δικηγόρος του, είναι να δικαστεί η υπόθεση το συντομότερο δυνατό.

Ο Δημήτρης Άνθης κατήγγειλε επίσημα στις Αρχές ότι ο 37χρονος τον κακοποίησε σεξουαλικά τον Μάιο του 2006 όταν και οι δύο ήταν 22 ετών.

Η πλευρά του ηθοποιού ισχυρίζεται πως η σεξουαλική συνεύρεσή έγινε με την θέληση και των δύο και αναμένεται να παράσχει έγγραφες εξηγήσεις την Παρασκευή στις εισαγγελικές αρχές.

Σκοπιμότητα επικαλείται ο δεύτερος ηθοποιός

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού, Εμμανουήλ Ροδουσάκης.

«Είμαστε στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης. Θα υποβάλουμε αύριο το υπόμνημα των εγγράφων εξηγήσεων, και μετά ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να ασκηθεί δίωξη ή να μπει η υπόθεση στο αρχείο», είπε ο κ. Ροδουσάκης.

«Ο εντολέας μου δηλώνει αθώος και ότι το περιεχόμενο της μήνυσης είναι παντελώς αβάσιμο. Θα προσκομίσει τα στοιχεία για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του περί αβασιμότητας. Ο μηνυτής είπε ότι δε θα έλεγε όσα είπε δημόσια, αν δεν σχετιζόταν η μία υπόθεση με την άλλη, του κ. Λιγνάδη. Πιστεύω ότι υπάρχει μια προσπάθεια σύνδεσής του με τη δικογραφία του κ. Λιγνάδη. Αυτή τη σκοπιμότητα βλέπω εγώ. Από το υλικό που έχω στα χέρια μου δεν υπάρχει σύνδεση των δύο υποθέσεων. Θεωρώ πως δεν τίθεται θέμα προφυλάκισης του εντολέα μου», είπε ο κ. Ροδουσάκης.

megatv

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!