Αθηναΐς Νέγκα: Η χιουμοριστική ανάρτηση για τα γενέθλιά της – Αυτή είναι η ηλικία της


Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Αθηναΐς Νέγκα και θέλησε να το γιορτάσει με μια ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο instagram.

Η Αθηναΐς Νέγκα με το γνωστό της χιούμορ, δημοσίευσε μια φωτογραφία της την οποία συνόδευσε με ένα ιδιαίτερο κείμενο αποκαλύπτοντας παράλληλα την ηλικία της.

«Έχω γενέθλια σήμερα ! Γίνομαι 49 ! Για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθούν εορταστικοί κανονιοβολισμοί από τα τα Τουρκοβούνια, στην Τανάγρα, έμπειροι πιλότοι της RAF θα κάνουν επίδειξη και ακροβατικά με τα αεροπλάνα τους, ενώ αμέσως μετά η Καμεράτα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, θα παίξει ποτ πουρί από τα αγαπημένα μου τραγούδια.

Με τον κωδικό «Ξινή Αθηναΐς Γενέθλια 49,» έχετε σήμερα 30% έκπτωση στα λεμόνια, σε όλες τις λαϊκές αγορές, ενώ στους φίλους που θα μου ευχηθούν ανταποδίδω εκ των προτέρων με ευχές που είναι επιβεβαιωμένο πως φέρνουν τύχη: δοκιμάστε τους τυχερούς αριθμούς, 30,8,49,13,1.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η οικογένειά του ήταν από τους πρώτους που μου ευχήθηκαν με sms στο προσωπικό μου κινητό, γράφοντας: «Ευχόμαστε χρόνια πολλά στην Αυτού Μεγαλειότητα Σας!» έγραψε η Αθηναΐς Νέγκα.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!