Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα ζευγάρι που μονοπώλησε το ενδιαφέρον με τη συμμετοχή του στο reality Power of Love. Και ενώ όλοι τους είχαμε ταυτίσει με το POL, ο αρχικός τους στόχος ήταν η ένταξη σε άλλο παιχνίδι, όχι αγάπης αλλά… επιβίωσης!

Όπως είπαν και οι δύο σε συνέντευξή τους στην κάμερα της εκπομπής Επιτέλους SK της Ναταλίας Γερμανού, είχαν δηλώσει συμμετοχή για το Survivor 2, με την Αθηνά να λέει: «Είχα δηλώσει συμμετοχή στο Survivor και επειδή δεν πέρασα με πήρανε στο Power of Love». Ο Δώρος τη συμπλήρωσε, δηλώνοντας: «Και εγώ είχα δηλώσει συμμετοχή στο Survivor αλλά ούτε εμένα πήραν».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η 20χρονη αποκάλυψε: «Τα συναισθήματά μου για τον Δώρο άρχιζαν να φουντώνουν στο πρώτο Gala όταν έκανα το λάθος και τον ρώτησα εάν έχει παιδιά.» Ο Δώρος, που να θυμίσουμε ότι είναι και φίλος του Μάριου Πρίαμου που έπαιξε στο πρώτο Survivor, είπε για την αγαπημένη του:«Όταν η Αθηνά ξεκίνησε να μου κάνει ερωτική εξομολόγηση, έλεγα από μέσα μου ελπίζω να σταματήσει».

Τέλος, η Αθηνά έδωσε τέλος στις φήμες για την επίμαχη σχέση της με τον τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, λέγοντας πως ήταν απλώς καλοί γνωστοί, χωρίς να διατηρούν δεσμό.