Αγγελική: Ο Μιχάλης βρίσκει τον Δημήτρη καλυμμένο με αίμα


Οι εξελίξεις στην «Αγγελική» θα είναι καταιγιστικές και ραγδαίες με την κεντρική πρωταγωνίστρια ψάχνει τη λύτρωση και την ευτυχία.

Αγγελική: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (29/3)

Ο Δημήτρης εξοργισμένος με την Αθηνά την αντιμετωπίζει για το μεγάλο της μυστικό, ενώ ο Μιχάλης με την Αγγελική καταστρώνουν σχέδιο για να εκθέσουν το Δημήτρη καθώς πιστεύουν ότι περπατάει. Όταν ο Αποστόλης τους ακούει, ο Μιχάλης του λέει όλη την αλήθεια. Η Τζένη σαμποτάρει τη συμφωνία του Στέφανου με το Σταυριανό όπως ακριβώς είχε συμφωνήσει με τον πατέρα της ότι θα κάνει.

Η Σοφία καταρρακωμένη ψυχικά και σωματικά επιστρέφει στο σπίτι, όπου και εμφανίζεται ο Παύλος μετανιωμένος αλλά η Σοφία τον διώχνει μια και καλή από τη ζωή της. Ο Μιχάλης δέχεται την επίσκεψη της Ελένης και μετά από πίεση της λέει ότι είναι αδέρφια.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 30 Μαρτίου, ο Παύλος εκδιωγμένος από τη Σοφία επιστρέφει στη Τζένη, ενώ η Σοφία δέχεται επίσκεψη του Αντρέα, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι ο Παύλος του επιτέθηκε τη μέρα του ατυχήματος της. Ο Δημήτρης λέει στην Αθηνά ότι μάλλον η Αγγελική υποψιάζεται ότι περπατάει κι η Αθηνά του υπόσχεται ότι θα τον καλύψει.

Η Αγγελική παίρνει τα αποτελέσματα του DNA τεστ που βεβαιώνουν ότι η Δανάη είναι κόρη της κι ο Μιχάλης την προτρέπει να την πάρει και να φύγουν. Ο Δημήτρης, αγνοώντας την Αθηνά, αποφασίζει να καλύψει μόνος του τα ίχνη του και ναρκώνει την Αγγελική. Όταν ο Μιχάλης πάει να την ψάξει στο σπίτι, βρίσκει τον Δημήτρη καλυμμένο με αίμα.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!