Πριν περίπου μία εβδομάδα είδαμε την Αγγελική Ηλιάδη στο Πρω1νό. Εκεί ανάμεσα σε άλλα παραδέχτηκε δημόσια τον παιδικό έρωτά της με έναν πασίγνωστο έλληνα τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον Χρήστο Δάντη, λέγοντας: «Τον λάτρευα! Είχε συνεργαστεί με τη γιαγιά μου κάποια στιγμή. Με πήρε μαζί της σε ένα μαγαζί που θα τραγουδούσαν και να έχω βάλει τα κλάματα επειδή τον έβλεπα. Είχα μεγάλο έρωτα!».

Χθες στην εκπομπή Όλα Καλά φιλοξένησαν αποκλειστική δήλωση του τραγουδιστή για το σχετικό θέμα. Πως υποδέχτηκε ο αγαπημένος καλλιτέχνης αυτή την είδηση;

«Χαίρομαι πολύ που το δηλώνει μια τόσο όμορφη γυναίκα. Να ‘ναι καλά! Τη θυμάμαι, τη γνωρίζω την Αγγελική από πολύ μικρή γιατί με τη γιαγιά της, την Καίτη Γκρέυ, είχαμε μια συνεργασία τότε και τη γνώρισα όταν ήταν πιτσιρίκι ακόμα», απάντησε ο Χρήστος Δάντης.

Δείτε το απόσπασμα.