Ήταν συναινετική επαφή – Αρνείται τα πάντα ο δεύτερος ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό 38χρονου


Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή  για να δώσει έγγραφες εξηγήσεις πήρε ο γνωστός ηθοποιός, σε βάρος του οποίου κατατέθηκε μήνυση για βιασμό ενός 38χρονου άνδρα, όταν ήταν 22 ετών. 

Όπως είπε ο δικηγόρος του, Μανώλης Ροδουσάκης, στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα προς το παρόν ο πελάτης του είναι απλά ύποπτος για το συγκεκριμένο αδίκημα και ότι σήμερα ο ίδιος παρέλαβε αντίγραφο της δικογραφίας. 

Πρόσθεσε πως στην ουσία της η έγκλιση είναι αβάσιμη και πως σύμφωνα με τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική σειρά, δεν υπήρξε βιασμός, αλλά ήταν συναινετική σεξουαλική επαφή μεταξύ ενηλίκων. 

Ξεκαθάρισε μάλιστα μέσω του δικηγόρου του ότι δεν πρόκειται να κρυφτεί πίσω από την παραγραφή του αδικήματος και πως αν πάει σε δίκη θα αποδείξει περίτρανα την αλήθεια των ισχυρισμών του. 

Συγκλονισμένη η showbiz από την υπόθεση Λιγνάδη 

Όσον αφορά στη σχέση που είχε με τον Δημήτρη Λιγνάδη, υποστηρίζει πως την περιόδο που φοιτούσε στο Εθνικό Θέατρο, ο γνωστός σκηνοθέτης – ηθοποιός ήταν καθηγητής της σχολής, αλλά όχι δικός του καθηγητής. 

Επίσης, συνεργάστηκαν μία φορά για επτά μήνες σε θεατρική παράσταση και όχι συνεχόμενα, όπως ισχυρίζεται. 

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τη μήνυση που έχει κατατεθεί, ο 37χρονος σήμερα ηθοποιός τον Μάιο του 2006 φέρεται να βίασε έναν νεαρό, ο οποίος τότε ήταν 22 ετών. 

Αυτό που έχει σημασία είναι πως πρόκειται για ένα αδίκημα που φέρεται πως δεν είναι παραγεγραμμένο. Για τον λόγο αυτό έχουν κινηθεί ταχύτατες διαδικασίες κι έχει ξεκινήσει κατ’ επείγουσα προκαταρκτική έρευνα, ώστε σε περίπτωση που προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία να δρομολογηθούν εξελίξεις πριν από τον Μάιο του 2021, οπότε και παραγράφεται το αδίκημα. 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!