Ήταν απολύτως υγιής, μέχρι τον 7ο μήνα δούλευε – Ελπίδες στη νεκροψία για το θάνατος της 27χρονης


Συγκίνηση αλλά και οργή έχει προκαλέσει ο θάνατος της 27χρονης Δώρας, η οποία έπεσε σε κώμα αμέσως μετά τη γέννα της, με αποτέλεσμα να καταλήξει χθες το πρωί, έπειτα από 19 ημέρες στην Εντατική.

Η οικογένεια της κοπέλας στρέφει τις ελπίδες της στη νεκροψία η οποία αναμένεται να διενεργηθεί την Τρίτη προκειμένου να πάρουν απαντήσεις, για το τι προκάλεσε τον θάνατό της. 

Ο Τάσος, ο σύζυγος της νεαρής γυναίκας προσπαθεί να καταλάβει τι έφταιξε. Την περιγράφει ως ένα υγιές κορίτσι, που δούλευε ακόμα και με την κοιλίτσα φουσκωμένη.

«Ήταν απολύτως υγιής μέχρι τον έβδομο της μήνα δούλευε σε καφενείο και τα απογεύματα ήταν κομμώτρια. Να ρίξει φως η δικαιοσύνη στην υπόθεση της Δώρας για να μάθουμε την αλήθεια και όποιος φταίει να τιμωρηθεί για να μην το πάθει άλλη οικογένεια αυτό που πάθαμε εμείς» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Άρη Λάμπο.

Η οικογένεια έχει ορίσει τεχνικό σύμβουλο τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, προκειμένου να ανακαλύψουν τελικά τι ήταν αυτό που οδήγησε στον θάνατο της άτυχης Δώρας. 

«Την Τρίτη θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή όπου θα διερευνηθούν όλες οι περιγεννητικές συνθήκες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα» δήλωσε ο Σωκράτης Τσαντίρης, ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Όπως εξήγησε, ανάλογα με τα ευρήματα θα γίνουν και οι απαραίτητες εξετάσεις για να διερευνηθούν τα αίτια της τραγωδίας.

«Αναμένουμε με πολύ μεγάλη αγωνία τη νεκροψία-νεκροτομή η οποία θεωρεί η οικογένεια ότι μαζί με τις ιστολογικές εξετάσεις αλλά και τις τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξει φως σε αυτή την υπόθεση. Εμείς έχουμε κάνει για λογαριασμό της οικογένειας όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες. Έχουμε υποβάλει μήνυση, ώστε όποιος τυχόν εμπλεκόμενος να λογοδοτήσει ενώπιον της ποινικής δικαιοσύνης» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης.

Ο πόνος των γονιών της 27χρονης Δώρας είναι αβάσταχτος. Όλο αυτό το διάστημα δεν έχουν βρει τη δύναμη να πουν μια κουβέντα. Προσπαθούν να αντέξουν την απώλεια και την ίδια στιγμή να μη στερήσουν τίποτα από το μωράκι που έχασε τη μητέρα του με το που ήρθε στον κόσμο.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!