Η Ιωάννα Σουλιώτη μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου-Κου» και στον Γιάννη Πουλόπουλο για τη μόδα, τις πασαρέλες, τις «χρυσές εποχές» αλλά και τα realities που παρακολουθούμε στη μικρή οθόνη.

Το μοντέλο που μεσουράνυσε τη δεκαετία των 90’s γράφοντας τη δική του πορεία στο χώρο της μόδας σήμερα δηλώνει ταγμένη στη yoga. «Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια με έχει απορροφήσει η yoga και έχω παραμελήσει λίγο την πρώτη μου μεγάλη αγάπη που με καθιέρωσε κιόλας, τη μόδα», είπε ενώ σχολίασε και τη δική της απουσία από την τηλεόραση. «Μάλλον δε με βρίσκανε, δεν προσπαθήσανε και πολύ βέβαια. Ανάμεσα στο GNTM και το My Style Rocks προτιμώ το GNTM, η κρητική επιτροπή είναι πιο σωστά δομημένη. Τώρα το  My Style Rocks εντάξει, θεωρώ ότι αδικείται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Σε ένα που είναι βασισμένο στο style θεωρώ ότι η Κωνσταντίνα θα έπρεπε να είναι εξαιρετική, δεν την προσέχουν, τη χαντακώνει το ντύσιμο. Είναι ένα σώμα που δεν είναι εύκολο, είναι τσουπωτή έχει τις περιφέρειές της, πολύ όμορφο αλλά χρειάζεται ένα ντύσιμο που πρέπει να την αναδείξει… Η περσινή κριτική επιτροπή θεωρώ ότι ήταν πιο σωστή. Η Αλέξάνδρα ΚατσαΪτη θεωρώ ότι ήταν πιο σωστή στο κομμάτι του styling. Από την άλλη η Μπέτυ Μαγγίρα είναι μια γυναίκα με στυλ, από εκεί και πέρα είναι μια showwoman, δεν έχει να κάνει με τη μόδα», είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περίοδο που δούλευε ως μοντέλο και στις μεγάλες διαφορές εκείνης της εποχής με τη σημερινή. «Το πιο μεγάλο ποσό που έχω πάρει για πασαρέλα είναι 4000-5000 ευρώ. Ας πούμε ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού έκανε 6.000.000 – 7.000.000 δραχμές… ε, έντάξει με τρεις πασαρέλες το έπαιρνες. Το μεγαλύτερο ποσό που έχω πάρει για αισθησιακή φωτογράφηση ήταν 10.000.000 δραχμές», αποκάλυψε.

Η Ιωάννα Σουλιώτη μίλησε ακόμη για τις πλαστικές επεμβάσεις αλλά και για το πόσο την έχει βοηθήσει η yoga στην εμφάνισή της. Τι συμβαίνει όμως με την προσωπική της ζωή και τι θα έλεγε σε μια ενδεχόμενη πρόταση γάμου;

Δείτε το απόσπασμα