Έφυγε από τη ζωή ο Μάνος Αντώναρος – Η δημοσιογραφική οικογένεια έγινε φτωχότερη


Θλίψη για τον θάνατο του του Μάνου Αντώναρου. Ο δημοσιογράφος έφυγε από τη ζώη σήμερα το μεσημέρι στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν προσβεβλημένος από το βακτήριο της λεγιονέλλας. 

Ο αδερφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου πέθανε το μεσημέρι της Παρασκευής (13.07.2018) από ανακοπή καρδιάς, αφού νοσηλευόταν για ημέρες στον Ευαγγελισμό.

Με ανάρτησή του στο διαδίκτυο λίγες ημέρες, ο Ευάγγελος Αντώναρος είχε ευχαριστήσει τους φίλους και γνωστούς της οικογένειας για τη στήριξή τους, ωστόσο έκανε λόγο για «άνιση μάχη».

Το θαύμα, στο οποίο όλοι ήλπιζαν, δεν έγινε και ο Μάνος Αντώναρος άφησε την Παρασκευή την τελευταία του πνοή.

Ο Μάνος Αντώναρος είχε εργαστεί ως αρθρογράφος στις εφημερίδες Ελεύθερος Τύπος, Εθνος, Βραδυνή, Εξπρες, Κέρδος, Αθλητική Ηχώ και σε περιοδικά, ενώ υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Αθήνα 9.84.

Είχε υπάρξει διευθυντής στο Κανάλι-5 και παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio και στον Alpha.

Στην τηλεόραση εργάστηκε κατ αρχάς στην παραγωγή ειδήσεων του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΙ, διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA,  παρουσιαστής 2 εκπομπών στο Seven-X και συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT.

 Ο Μάνος Αντώναρος ήταν πατέρας δύο παιδιών

Το συγκινητικό αντίο του Ευάγγελου Αντώναρου στον αδερφό του, Μάνο

Τα συλλυπητήριά του πολιτικού κόσμου

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για έναν εργατικό και σεμνό άνθρωπο που υπηρέτησε τον χώρο της δημοσιογραφίας, με μια «διεισδυτική» ματιά στα γεγονότα.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η δημοσιογραφική οικογένεια έγινε σήμερα φτωχότερη. Έχασε ένα εργατικό και πάντα σεμνό μέλος της: Τον Μάνο Αντώναρο.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας είχε σημαντική παρουσία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, ενώ ιδιαίτερη αγάπη είχε για το διαδίκτυο, αφού ήταν από τους πρώτους blogger στην Ελλάδα.

Ξεχώρισε για τον επαγγελματισμό, τη συναδελφικότητα και την διεισδυτική του ματιά στα γεγονότα.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

ΣΥΡΙΖΑ: Πολύχρονη και επιτυχημένη θητεία στα ΜΜΕ

Από την μεριά του ο ΣΥΡΙΖΑ «εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του Μάνου Αντώναρου, ενός δημοσιογράφου με πολύχρονη και επιτυχημένη θητεία στα ΜΜΕ»

Συλλυπητήριά και από τον Βούτση

Την θλίψη του για τον χαμό του Ευάγγελου Αντώναρου εξέφρασε και ο Νίκος Βούτσης. Συγκεκριμένα δήλωσε πως «με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Μάνου Αντώναρου, ενός διακεκριμένου δημοσιογράφου, με μακρά πορεία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Για τον αδόκητο θάνατό του εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του και την ειλικρινή συμπαράστασή μου στον μονάκριβο αδελφό του Ευάγγελο Αντώναρο».

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων

«Η Ένωση Κεντρώων εκφράζει την βαθιά της θλίψη για το θάνατο του δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου που έφυγε από τη ζωή μετά την άνιση μάχη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Ο Μάνος Αντώναρος έγινε γνωστός και αγαπητός από την σπουδαία πένα του. Έγραφε και σχολίαζε τα πάντα με μοναδικό τρόπο και αγάπησε τη δημοσιογραφία όσο ελάχιστοι. Η Ένωση Κεντρώων αποχαιρετά έναν πολύ καλό φίλο, του προέδρου που συχνά -πυκνά αντάλλασσαν απόψεις, αλλά και μοναδική θα παραμείνει, η αψεγάδιαστη φιλία που διατηρούσε με πολλά στελέχη του κόμματος. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας, στους οικείους του και στην οικογένεια του».

 

 Τι είναι η νόσος των Λεγεωνάριων που χτύπησε τον Μάνο Αντώναρο – Ποιοι κινδυνεύουν

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!