Μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, ο κορυφαίος αθλητής άφησε την τελευταία του πνοή. Ο λόγος για έναν κορυφαίο αθλητή του ΜΜΑ, με το όνομα Norifumi “Kid” Yamamoto.

Μπορεί πολλοί να μην τον γνώριζαν όμως ο αθλητής ήταν καλός φίλος του Μιχάλη Ζαμπίδη. Ο δικός μας πρωταθλητής μάλιστα είχε εκφράσει δημόσια τη στήριξή του. Ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη στον αθλητικό κόσμο, ενώ η θλιβερή είδηση κάνει από το πρωί τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης τον αποχαιρέτησε με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

«Καλό ταξίδι Kid Yamamoto. Καλή μετάβαση αγαπητέ φίλε. Ένας άξιος αθλητής που άφησε το ιδιαίτερο στίγμα του στο παγκόσμιο στερέωμα των πολεμικών τεχνών. Εύχομαι δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης στον προσωπικό του λογαριασμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλό ταξίδι Kid Yamamoto. Καλή μετάβαση αγαπητέ φίλε. Ένας άξιος αθλητής που άφησε το ιδιαίτερο στίγμα του στο παγκόσμιο στερέωμα των πολεμικών τεχνών. Εύχομαι δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του. ————– Rest in peace my dear friend Kid Yamamoto. A worthy athlete who left his special mark in the international world of martial arts. I wish strength and courage to his family. #kidyamamoto #restinpeace #rip #martialarts

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iron Mike Zambidis Official (@ironmikezambidisofficial) στις