Πλήρης ημερών σε ηλικία 101 ετών «έφυγε» από τη ζωή την Παρασκευή 13 Ιουλίου η πρώτη σύζυγος του Frank Sinatra, Nancy Sinatra, όπως μετέδωσε το Reuters.

«Η μητέρα μου πέθανε ειρηνικά απόψε σε ηλικία των 101 ετών», έγραψε στο Twitter η 78χρονη κόρη της, που επίσης ονομάζεται Nancy προσθέτοντας, «Ήταν ευλογία και το φως στη ζωή μου. Καλό κατευόδιο, μαμά. Σε ευχαριστώ για όλα.»

Η Nancy Sinatra υπήρξε παντρεμένη με τον θρυλικό τραγουδιστή για 12 χρόνια. Ήταν μαζί από έφηβοι και παντρεύτηκαν στην καθολική εκκλησία Our Lady of Sorrows στο Jersey City της Νέας Ιερσέης στις 4 Φεβρουαρίου του 1939, λίγο πριν η καριέρα του τραγουδιστή «απογειωθεί». Στη διάρκεια του έγγαμου βίου τους απέκτησαν τρία παιδιά όμως το 1951 η Nancy αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο από τον Frank Sinatra λόγω των πολλαπλών εξωσυζυγικών σχέσεών του.

Μόλις δέκα ημέρες μετά την έκδοση του διαζυγίου τους, ο Sinatra παντρεύτηκε την εκρηκτική Ava Gardner με την οποία και έμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του δηλαδή μέχρι το 1998 αφότου και πέθανε από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 82 ετών.

Η Nancy Sinatra δεν ξαναπαντρεύτηκε ποτέ και έζησε μια ήσυχη ζωή στο Beverly Hills μεγαλώνοντας τα τρία παιδιά τους: Nancy, Frank Jr. και Tina. Είχε επικεντρωθεί πλήρως στο φιλανθρωπικό της έργο. Να θυμίσουμε πως ο γιο τους, Frank Jr, «έφυγε» από την ζωή το 2016.