
Έρχεται (;) μια ακόμη υπηρεσία video streaming από την Apple
Μια πρόσκληση – έκπληξη από την Apple περίμενε την Δευτέρα του δημοσιογράφους, με ημερομηνία του νέου event της εταιρείας να είναι προγραμματισμένο για την 25η Μαρτίου στα γραφεία της στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια.
Ενώ η τεχνολογική εταιρεία παραμένει σιωπηλή πριν την κυκλοφορία του προϊόντος, οι προσκλήσεις έδωσαν μια σημαντική πληροφορία: «Είναι ώρα για σόου».
Σύμφωνα με τις φήμες των τελευταίων ημερών, θεωρείται πολύ πιθανή η παρουσίαση μιας νέας υπηρεσίας video streaming που θα προσφέρει πρωτότυπο περιεχόμενο στους χρήστες συσκευών Apple, καθώς και σε άλλες παρόμοιες υπηρεσίες. Επίσης, η Apple αναμένεται να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μία πιθανή υπηρεσία «Netflix για ειδήσεις», στην οποία οι μηνιαίοι συνδρομητές θα παρακολουθούν ειδησεογραφικό περιεχόμενο από πολλά διαφορετικά κανάλια.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com