'Έξαλλος ο Καλλιάνος: "Έλεος! Τι άλλο πρέπει να κάνουν οι μετεωρολόγοι;"


Έξαλλος ο Καλλιάνος με τους οδηγούς που δεν πήραν υπόψη τους τις προβλέψεις του για τη χιονόπτωση και εγκλωβίστηκαν στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Με εκφράσεις όπως «έλεος! Τι άλλο πρέπει να κάνουν οι μετεωρολόγοι» και «κρίμα, πολύ κρίμα για τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται» ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής, με μία ανάρτησή του στο facebook δείχνει απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των οδηγών.

«Το μόνο που δεν έκανα ήταν να  να πάω να στηθώ εγώ ο ίδιος στα διόδια των Αφιδνών και να μην αφήνω κανέναν να περάσει προς Μαλακάσα!» έγραψε δίχως να κρύβει τον εκνευρισμό του. .

Φυσικά επισημαίνει ότι είχε προβλέψει ότι η Αθηνών – Λαμίας θα ήταν απροσπέλαστη λόγω χιονιού.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου στο fecebook:

1ο δημοσίευμα : Πριν 3 μέρες

2ο δημοσίευμα : Πριν λίγο

Είχα προειδοποιήσει εδώ και 3 ημέρες από κανάλια, ραδιόφωνα και όλα τα site της χώρας ότι η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας θα είναι απροσπέλαστη λόγω των χιονοπτώσεων.

Το μόνο που δεν έκανα ήταν να πάω να στηθώ εγώ ο ίδιος στα διόδια των Αφιδνών και να μην αφήνω κανέναν να περάσει προς Μαλακάσα!

Μα είναι δυνατόν; Κάθε φορά τα ίδια; Έλεος δηλαδή! Τι άλλο να κάνουν οι Μετεωρολόγοι;

Κρίμα, πολύ κρίμα για τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται τώρα εκεί αλλά θα έπρεπε να είχαν λάβει σοβαρά υπόψιν τους τα δελτία καιρού! Τώρα πια είναι αργά…

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!