Τι είναι το «Στόχο-Ποδηλατώντας»? Είναι η ευκαιρία να δοκιμάσεις στατική ποδηλασία σε εξωτερικό χώρο! Είναι η αφορμή να ακούσεις, να δεις και να μάθεις πως η γυμναστική μπορεί ακόμα να σου χαρίσει την ζωή σου!

Σε περιμένουμε κοντά μας το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ. Ανεβάζουμε στροφές, μειώνουμε τα ρίσκα γιατί τριάντα λεπτά φυσικής δραστηριότητας την ημέρα μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του μαστού. Στο «Στόχο-Ποδηλατώντας» εξειδικευμένοι κορυφαίοι γυμναστές θα σε καθοδηγήσουν στο ξεκίνημα μιας ισορροπημένης ζωής γεμάτη υγεία.

Μην καθυστερείς, δήλωσε συμμετοχή στο Facebook: Stoxo-podilatontas. Στην εκδήλωση θα βρεις πληροφορίες για γυμναστήρια (Concept, Studio One, Holmes Place, Palestra, Physis), συμβουλές ομορφιάς από την Seventeen, εκπλήξεις από OK Anytime Markets, ενημέρωση ασφάλισης από την Interamerican ενώ η Tuborg θα σας προσφέρει την απόλυτη αίσθηση φυσικής δροσιάς. Ευχαριστούμε θερμά την Euroline Style της Eurobank που μας στηρίζει από το 2002.

Χορηγoί επικοινωνίας HIT FM και ΜΑD ΤV. Η εκδήλωση τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.