Η Έλενα Τσαγκρινού ξεκινά σόλο καριέρα μετά τους Otherview και μιλά για όλα στο People.

Η πρώτη φορά που σε είδαμε ήταν το 2009, όταν διαγωνίστηκες στο talent show του ΑΝΤ1 Ελλάδα, Έχεις Ταλέντο. Τότε ήσουν 14 χρόνων. Πώς δήλωσες συμμετοχή;

Με παρότρυνε η οικογένειά μου. Τότε θεωρούσα την υποστήριξη των γονιών μου φυσιολογική, τώρα συνειδητοποιώ πόσο σημαντική ήταν και είναι. Ποτέ δεν προσπάθησαν να με εμποδίσουν ή να με φρενάρουν στα όνειρά μου. Είδα τη διαφήμιση στην τηλεόραση και δήλωσα συμμετοχή.

Πώς θυμάσαι την εμπειρία στο Ελλάδα, Έχεις Ταλέντο;

Από μικρή είχα την τάση να ρισκάρω. Πήγα ενώ ήξερα ότι δεν ήμουν καλά προετοιμασμένη και αυτό μου δημιούργησε υπερβολικό άγχος. Τώρα που το βλέπω από απόσταση, σκέφτομαι πως αν είχα μελετήσει καλύτερα θα προχωρούσα περισσότερο, αν και έφτασα στον ημιτελικό. Δεν το μετάνιωσα. Όλοι από κάπου ξεκίνησαν.

Πότε συνειδητοποίησες ότι αυτό που σου αρέσει είναι η μουσική;

Από πολύ μικρή. Οι γονείς μου ήταν party animals και στο σπίτι είχαμε συνέχεια πάρτι. Άρχισα να αγαπώ από τότε την ποπ μουσική.

Ως παιδί πώς ήσουν;

Πέρασα από διάφορες φάσεις: Emo, trendy… Δεν ήμουν καθόλου συμβατική και δεν διάβαζα πολύ. Μπορεί να μην ήμουν το ατίθασο παιδί, αλλά ήμουν πονηρούλα. Σκεφτόμουν από τότε ότι θέλω να κάνω ταξίδια, ότι θέλω να τραγουδήσω στο εξωτερικό. Είχα μεγάλα όνειρα.

Από τα 14 που πήγες στο Ελλάδα, Έχεις Ταλέντο μέχρι τα 19 και τους OtherView τι έκανες στη ζωή σου;

Τα καλοκαίρια δούλευα στην επιχείρηση με υφάσματα του πατέρα μου στην Κυψέλη. Έκανα τα πάντα εκεί. Από ταμείο μέχρι καθάρισμα. Ήθελα να τον βοηθήσω, γιατί αυτή η επιχείρηση ήταν που μας ζούσε. Τότε είδα και πιο καθαρά ότι αυτό που ήθελα να κάνω ήταν να τραγουδάω. Δεν το άφησα στην τύχη του. Βρισκόμουν σε παρέες που είχαν πρόσβαση στο χώρο. Ακόμα και η γνωριμία μου με τους OtherView έγινε κάπως έτσι, υπήρξαν δηλαδή τα άτομα που με παρότρυναν να πάρω μέρος στο διαγωνισμό. Πιστεύω πως έκανα σωστές επιλογές.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.