Αφορμή για να αποκαλύψει η Έλενα Παπαρίζου την συνάντηση και την συνομιλία που είχε πρόσφατα με την Ελένη Μενεγάκη στάθηκε μία ερώτηση στην τελευταία συνέντευξη της τραγουδίστριας.

Η Έλενα μίλησε στο περιοδικό Γυναίκα και την Χριστίνα Πολίτη, η οποία της επεσήμανε πως από την πρώτη μέχρι τη δεύτερη εμφάνισή της στη Eurovision μοιάζει άλλος άνθρωπος και, συγκεκριμένα, από συνεσταλμένη και μετρημένη μετατράπηκε σε εκρηκτική και απελευθερωμένη.

«Αυτό είναι το ωραίο! Δεν είναι ωραίο πράγμα να ωριμάζεις και να απελευθερώνεσαι; Εσύ, που ξέρω πως έχεις εξαιρετικά καλή σχέση με τον εαυτό σου, με καταλαβαίνεις. Δεν ενηλικιώνεσαι, δεν μεγαλώνεις, αλλά ωριμάζεις και αποκτάς σιγουριά. Επίσης εκτιμάς την αξία του άντρα και της φιλίας», απαντά η Έλενα και η δημοσιογράφος αναφέρει πως αυτό ακριβώς συζητούσε πρόσφατα με την Ελένη.

Κάπως έτσι, η τραγουδίστρια κάνει την αποκάλυψη για τη συνάντησή της με την παρουσιάστρια, που δεν γνώριζε κανείς: «όταν είδα την Ελένη προχθές απαστράπτουσα, της είπα “μα πώς είναι δυνατόν να ομορφαίνεις κάθε μέρα που περνάει;”. Είναι μια γυναίκα που γίνεται πιο όμορφη κάθε φορά που γίνεται μάνα. Είναι σπουδαία, είδωλο!».

Αν και η Έλενα δεν διευκρινίζει που συνάντησε την Ελένη, θυμίζουμε πως αμφότερες ήταν καλεσμένες στον γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη…