Έλενα Ακρίτα: Άπαντες θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη


Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πρόκειται να προσφύγει, τη Δευτέρα, η Έλενα Ακρίτα και ο γιος της προκειμένου «να γίνουν γνωστά τα στοιχεία του/της υπευθύνου διαδικτυακής σελίδας στο Facebook η οποία επιδόθηκε σε αήθη, δόλια και κακόβουλη επίθεση εναντίον τους».

Όπως τονίζει η δημοσιογράφος και σεναριογράφος «τα δημοσιεύματα αποσκοπούν, με τρόπο ψευδέστατο και συκοφαντικό, να θίξουν την τιμή και η υπόληψη μας».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΑΡΖΟΓΛΟΥ-ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΕΜΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»

Οι Παύλος-Αρζόγλου Ακρίτας και Έλενα Ακρίτα δηλώνουμε ότι την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 θα ασκήσουμε ενώπιον της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας προκειμένου να γίνουν γνωστά τα στοιχεία του/της υπευθύνου διαδικτυακής σελίδας στο Facebook η οποία επιδόθηκε σε αήθη, δόλια και κακόβουλη επίθεση εναντίον μας, παρουσιάζοντας εν γνώσει τους αναληθώς και διαστρεβλωμένα απολύτως ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μας. 

Πρόκειται δημοσιεύματα που αποσκοπούν, με τρόπο ψευδέστατο και συκοφαντικό, να θίξουν την τιμή και η υπόληψη μας. Εν συνέχεια θα ζητήσουμε την ποινική δίωξη (μήνυση) όσο και την χρηματική αποζημίωση (αγωγή) όχι μόνον του/της υπευθύνου της σελίδας αλλά και όλων των χρηστών που, με ύβρεις και συκοφαντίες συμμετείχαν στον βορβορωδη αυτό διάλογο. 

Οι λογαριασμοί χρηστών με ψεύτικα προφίλ, προωθούνται επίσης την Δευτέρα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα περαιτέρω. 

Κι επειδή δεν υπάρχει ούτε ψήγμα αλήθειας στην επιχείρηση λασπης που εξαπέλυσαν, όλοι οι εμπλεκόμενοι θα κληθούν να καταθέσουν και να προσκομίσουν τα (ανύπαρκτα) αποδεικτικά στοιχεία τους. 

Από τον πρώτο έως τον τελευταίο συνεργό αυτού του διαδικτυακού εγκλήματος άπαντες θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη μέχρι την οριστική και απόλυτη δικαίωση μας. Παύλος Αρζόγλου-Ακρίτας, Έλενα Ακρίτα».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!