Αφορμή για να πάρουν «φωτιά» τα social media στάθηκε μία φωτογραφία της Βίκυς Καγιά από τις καλοκαιρινές της διακοπές, καθώς πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι έκαναν λόγο για… εγκυμοσύνη!

Η παρουσιάστρια του Shopping Star μοιράστηκε μέσω Instagram ένα ενσταντανέ από την Μύκονο, στο οποίο φορά κόκκινο ολόσωμο μαγιό και ποζάρει με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και φιλικά τους πρόσωπα.

Πολλοί followers της Βίκυς παρατήρησαν πως η κοιλίτσα της είναι φουσκωμένοι και, εκτός από κολακευτικά σχόλια, άρχισαν να την ρωτούν ευθέως αν περιμένει ξανά τον πελαργό, περίπου δύο χρόνια αφότου έφερε στον κόσμο την κόρη της, Μπιάνκα.

Μέχρι στιγμής, η παρουσιάστρια δεν έχει απαντήσει στα περί εγκυμοσύνης. Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή της, είχε αναφέρει πως ένα δεύτερο παιδί δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «τρία παιδιά έχουμε! Ζωή να έχουν. Την Μπιάνκα και άλλα δύο από τον προηγούμενο γάμο του Ηλία. Το να κάνω και δεύτερο παιδί, δεν μπορώ καν να το σκεφτώ ούτε ως ιδέα αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Από το μηδέν πήγα στο τρία. Είμαι μία εν δυνάμει πολύτεκνη μητέρα. Ξέρεις τι γίνεται στο σπίτι με τρία παιδιά; Άσε καλύτερα…»

What a fabulous day spent with beautiful people! ????? #summer2017 #friends #precious #fun #priceless #grateful

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @vickykaya_ στις