Έγκυος η Kate Upton! Το πασίγνωστο μοντέλο με τις πιο θηλυκές καμπύλες περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της και παίκτη του baseball, Justin Verlander.

Η Kate Upton το αποκάλυψε με μια φωτογραφία στο Instagram ώστε να σταματήσουν οι φήμες και να δώσει τέλος στα δημοσιεύματα.

Στη φωτογραφία που ανήρτησε βλέπουμε το μοντέλο να ποζάρει με ένα φλογερό κόκκινο κοστούμι και ένα λευκό μπλουζάκι με τη λεζάντα να γράφει πως είναι έγκυος και βρίσκεται στο Μαϊάμι. Η Kate Upton στη φωτογραφία δεν παρέλειψε να ταγκάρει και τον αγαπημένο της.

#PregnantinMiami @justinverlander ?❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton) στις

Την εν λόγω φωτογραφία, λίγο αργότερα, έκανε repost και ο Justin Verlander γράφοντας: «Θα γίνεις η πιο εκπληκτική μαμά. Ανυπομονώ να αρχίσω αυτό το νέο ταξίδι μαζί σου. Είσαι η πιο στοργική, γεμάτη αγάπη, φροντίδα και δυνατή γυναίκα που έχω γνωρίσει. Είμαι τόσο περήφανος που το μωρό μας θα μεγαλώσει σε αυτό τον κόσμο από μια γυναίκα σαν εσένα. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ!».

#Repost @kateupton ・・・ #PregnantinMiami @justinverlander ?❤️ You’re going to be the most amazing Mom!! I can’t wait to start this new journey with you! You’re the most thoughtful, loving, caring, and strong woman I’ve ever met! I’m so proud that our little one is going to be raised in this world by a woman like you! I love you so much.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Verlander (@justinverlander) στις

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Νοέμβριο σε μια πολύ όμορφη τελετή στην Ιταλία. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, ο Justin μίλησε στο αμερικάνικο People με πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια για τον έρωτά της ζωής του και την καλύτερή του φίλη. «Ο έγγαμος βίος είναι υπέροχος. Παντρεύτηκα την καλύτερή μου φίλη και κάνουμε οτιδήποτε ώστε να είμαστε μαζί όσες περισσότερες ώρες μπορούμε. Ειλικρινά, δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευτυχισμένος. Ήταν ένας υπέροχος πρώτος χρόνος γάμου», είπε χαρκατηριστικά κάνοντας όλες τις γυναίκες να… «λιώσουν».