
Έγινε μανούλα για δεύτερη φορά! Η πρώτη φωτογραφία λίγα λεπτά μετά τη γέννηση του γιου της
Η Σίσσυ Καλλίνη συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά στο Πρω1νό, χθες το πρωί έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της. Η δημοσιογράφος γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι 4.400kg και βρίσκεται σε πελάγη ευτυχίας μαζί με το σύζυγό της.
Αν και είναι το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, έχουν ακόμα ένα αγοράκι τον 20μηνών Βαγγέλη, η Σίσσυ τη στιγμή που πήρε το νεογέννητο στην αγκαλιά της ένιωσε δέος και το σοκ της ήταν πολύ μεγάλο. Μάλιστα, η δημοσιογράφος επέλεξε να αναρτήσει στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, λίγα λεπτά μετά τον ερχομό του βρέφους και να μοιραστεί τα συναισθήματά της.
«Κι αυτή είναι η πρώτη μου στιγμή μαζί σου… και είμαι τόσο σοκαρισμένη, σαν να γεννήθηκα εγώ, σαν να πέρασα εγώ από ένα γεννητικό κανάλι και να βγήκα στην α-λήθεια (άρση λήθης). Καλωσήρθες σε αυτόν τον κόσμο, σου υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Οι ευχές και τα likes «πήραν φωτιά».
Δείτε την ανάρτηση
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Κι αυτή είναι η πρώτη μου στιγμή μαζί σου… και είμαι τόσο σοκαρισμένη, σαν να γεννήθηκα εγώ, σαν να πέρασα εγώ από ένα γεννητικό κανάλι και να βγήκα στην α-λήθεια (άρση λήθης). Καλωσήρθες σε αυτόν τον κόσμο, σου υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω! #newbornbaby #myson #mysun #mylion #firstmoment @konstantina_nousia @omilosiaso #love #mellaki2