Έβγαλαν ανήλικους με σοβαρά εγκαύματα μέσα από φλεγόμενο σπίτι


Σοβαρά εγκαύματα από φωτιά που ξέσπασε σε οικία στην Παλαιόχωρα, έχουν υποστεί δύο 16χρονοι που απεγκλωβίστηκαν από το φλεγόμενο σπίτι χάρη στην προσπάθεια των πυροσβεστών αλλά και γειτόνων που ρίχτηκαν στις φλόγες για να γλιτώσουν τα δύο παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα ξέσπασε φωτιά στον δεύτερο όροφο κτίσματος στο οποίο΄βρίσκονταν τα δύο ανήλικα αγόρια. Οι γονείς τους εργάζονταν στα Χανιά και τα δύο παιδιά είχαν μεταβεί στην Παλαιόχωρα για να  περάσουν ολιγοήμερες διακοπές σε εξοχικό σπίτι.

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην οικία ενω οι δύο ανήλικοι εγκλωβίστηκαν στις φλόγες και χρειάστηκε η επέμβαση πυροσβεστών από την ΠΥ Κισσάμου αλλά και γειτόνων που κατάφερουν να μπουν στο σπίτι και να βγάλουν έξω τα δύο παιδιά.

Οι 16χρονοι έχουν  υποστεί σοβαρά εγκαύματα και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διεκομίσθησαν στο Κέντρο Υγείας Καντάνου ενώ αργά τη νύχτα θα γίνει η διακομιδή τους στο Νοσοκομείο Χανίων. Οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας των  παιδιών αναφέρουν οτι έχουν υποστεί σοβαρά εγκαύματα αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους. 

Έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισάμου.

flashnews

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!